В неделя, 18 септември, Кортни Кардашиян публикува в Instagram своя

...
В неделя, 18 септември, Кортни Кардашиян публикува в Instagram своя
Коментари Харесай

Бременна ли е наистина Кортни Кардашиян

В неделя, 18 септември, Кортни Кардашиян разгласява в Instagram своя фотография по долни дрехи, с която съумя да разбуни духовете в мрежата. И освен тъй като свали дрехите, само че и заради метода, по който театралничи. С едната ръка тя държи телефона си през огледалото, с цел да си направи селфи, а с другата придържа корема си.
 Кортни Кардашиян и Травис Баркър - към този момент публично женени
Този път е публично

Голямата вест на Кортни Кардашиян и Травис Баркър

" Защо се държиш за корема си? ", " Чакайте малко, да не би да съм пропуснал, че е бременна? " - са единствено част от хилядите мнения, които предизвика фотографията в Instagram.

И по този начин, единствено за два дни, обявата ѝ бързо натрупа повече от два милиона лайкове.

Но Кортни Кардашиян не остана безразлична към коментарите и не се забави с отговора, който слага край на спекулациите е бременна ли е, или не.

Риалити звездата отрече, че чака дете, като сбито написа към един от мненията, че очевидно хората са не запомнили по какъв начин наподобява женското тяло. Всъщност, фрагментът, станал мотив за горещите диспути, е част от поредност от фотоси, промотиращи новата ѝ линия витамини Lemme, пише Page Six.

Откакто е със брачна половинка си Травис Баркър, на Кортни Кардашиян неведнъж й се е налагало да опровергава клюки за бременност. През май 2020 година тя отхвърли изказванията, че ще става майка, отбелязвайки, че е качила " няколко непотребни кг ". През декември 2021 година един от почитателите ѝ още веднъж я попита дали чака дете, откакто Кортни разгласява фотография с Баркър в гореща вана.
 Кортни Кардашиян и бременна ли е за четвърти път
Бременна ли е за четвърти път Кортни Кардашиян

На почитателите доста им се желае

Единственото, което няма потребност да подлагаме под подозрение и въпрос, е фактът, че Кортни Кардашиян към този момент е майка на три деца от бившата си половинка Скот Дисик.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР