В неделният ден по бул. „Възкресение“, централната улица на кв.

...
В неделният ден по бул. „Възкресение“, централната улица на кв.
Коментари Харесай

Те така спазват извънредните мерки на държавата циганите от "Факултета" СНИМКИ

В неделният ден по бул. „ Възкресение “, централната улица на кв. „ Факултета “ в столицата, стигаща в края си до ОУ „ Тодор Каблешков “ царува раздвижване. Десетки безгрижни дечурлига тичат на воля из мръсните сокаци на ромския квартал с над 70-хилядно население.

Младежи на тумби от по десетина индивида се движат навсякъде, шляят се и из кв. „ Красна поляна “ до близкия хипермаркет, написа "Труд ".





Каруцари возят боклуци до спонтанните си хранилища за метали, дребни търговци продават навън облекла, зеленчуци и храни.





Никой не може да допусна, че тези български жители са осведомени с разпоредбите на карантината и изключителното състояние в страната, а се държат толкоз безконтролно в този рисков миг.





Ще цитираме известния български експерт по национална сигурност Николай Слатински, който постоянно написа предупреждаващи постове в обществените мрежи за нахлуващата чума на ковид.



„ Гетата, гетата, гетата! “, тръби за болестта в гъстонаселените ромски квартали професор Слатински.



В своите тревожни калкулации той опира до едни сериозни и безотговорни 10% от популацията ни и пита: „ Как да обуздаем 10-те % безотговорни????



Те хвърлят съчки в кладата на пандемията. Всички ще изгорим поради тази наша 10-процентова свещена елементарност, по-скоро дивотия! Господ като желае да накаже един народ, му лишава четири неща – акъла, отговорността, възпитанието и дисциплината… “

Снимки: Труд
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР