В неделната вечер на 24 март bTV Репортерите ще пренесе

...
В неделната вечер на 24 март bTV Репортерите ще пренесе
Коментари Харесай

Подвигът на световния шампион по ледено плуване Петър Стойчев – в bTV Репортерите тази неделя

В неделната вечер на 24 март bTV Репортерите ще придвижи феновете в най-големия северен град в света, с цел да документира следващия героизъм на международния първенец по ледено плуване на 1000 м Петър Стойчев.

Мурманск е сурово място, в което полярната нощ наподобява безкрайна. Подводници, атомен ледоразбивач и паметник със стотици починали във военно и в спокойно време - човек мъчно може да си показа по-подходяща домакинска атмосфера за рискова конкуренция като международното състезание по плуване в ледени води.

В съветския град водещият и кореспондент на спортните вести по bTV Иван Боянов и операторът Любомир Димитров посветиха 5 дни, с цел да проследят всяка стъпка на именития плувец Петър Стойчев по пътя към отбраната на международната му купа.
Петър Стойчев пред bTV: Малко сме, само че сме мощни! (ВИДЕО) Всички ограничения и болежка си заслужаваха, безапелационен бе международният първенец по ледено плуване
Снимка: bTV
Петър Стойчев - международен първенец на 31 и на 0 градуса (ВИДЕО) "Беше мъчително и гадно студено ", съобщи рекордьорът след триумфа в Мурманск
След 11 международни купи и куп върхове, на 43 години, българинът не стопира да провокира самия себе си. При температура под 0 градуса по Целзий на въздуха и 0 на водата, той затвърждава непобедимия си статут на новия-стар международен първенец в „ кралската “ дисциплинираност 1000 м по плуване в ледени води, като усъвършенства личния си международен връх.

В края на кино лентата функциите се разменят – Петър Стойчев сграбчва микрофона, а Иван Боянов изпитва волята и тялото си в басейн с температура на водата под 5 градуса. Какво е да плуваш в ледени води и костват ли си всички ограничения и болежка - отговорите от първо лице феновете на bTV ще научат тази неделя, от 19.30 ч., във кино лентата на bTV Репортерите „ Кралят оттатък нулата “.

Снимка: bTV
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР