В най-скоро време предстоят разпити на Бойко Борисов и Пламен

...
В най-скоро време предстоят разпити на Бойко Борисов и Пламен
Коментари Харесай

Рашков вика Бойко Борисов и Пламен Георгиев на разпит за Ало, Ваньо и кюлчетата

В най-скоро време предстоят разпити на Бойко Борисов и Пламен Георгиев поради „ Ало, Ваньо “ и кюлчетата. Това удостовери пред Сашо Диков служебният министър на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков.
Предстои чуване на Бойко Борисов по двата проблема.

Пламен Георгиев ще бъде викан единствено във връзка със абсурда „ Ало, Ваньо “, защото по това време е бил наблюдаващ прокурор.

Скандалът „ Ало, Ваньо “ разтресе страната през 2011 година, когато бе публикуван записан телефонен диалог на премиера Бойко Борисов и тогавашният шеф на митниците Ваньо Танов. Разговорът бе по отношение на митническа инспекция във фабриката за бира на предприемача Михаил Михов – Мишо Бирата. Три години по-късно прокуратурата приключи следствието. И Танов, и Михов към този момент са покойници.

„ Тези инспекции ще се проведат по разпоредбите на закона, а не по разпоредбите на слугинското държание на българската прокуратура към ръководството в България, което си отиде на 4 април. Това не може да бъде прокуратура “, уточни служебният министър.

В днешното изключително присъединяване на Бойко Рашков в предаването „ ЕвроДикоФ “ по „ Евроком “ вътрешният министър хвърля светлина и върху фамозния лист с 38 явно корумпирани магистрати и политици и сензационно декларира, че в действителност описът е със 78 лица.

Frognews.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР