В най-скоро време наследникът на Иван Звездев ще го задмине

...
В най-скоро време наследникът на Иван Звездев ще го задмине
Коментари Харесай

Синът на Иван Звездев прави по-вкусни козунаци от баща си

В най-скоро време наследникът на Иван Звездев ще го задмине в кулинарните умения, пророкуват от близкото му обграждане. Още с прохождането си, малчуганът почнал да се интересува от готвене, а обичаното му занятие било да върти копчетата на печката и да пуска съдомиялната, защото бил невисок и ръцете му стигали единствено до такава степен.

 

Когато поотраснал, поискал родителят му да го вкара в тайните на готварството. Припомняме, че телевизионната звезда на Иван Звездев изгря преди 23 години в ефира на bTV, с предаването „ Бон апети “.

Звездев е татко на трима наследници - Даниела, Димитър и Иван като последният е уверен, че един ден ще бъде не по-малко прочут от родителя си и въпреки да е младеж, веч„ е прави видеа с манджите си.

 

Клиповете с кулинарните умения на Иван Звездев-младши се популяризират в интернет кулинарната поредност „ Кухнята на Звездев “, където демонстрира по какъв начин подготвя елементарен козунак в домашна конюнктура за наслада на всички постоянно заети домакини.

Момчето показва забележителни умения в разточването на тестото и сплитането в типичната оплетка за козунак. Онези, които са имали опцията да вкусят от творбите на дребния пекар настояват, че е по-иновативен в готвенето от татко си.

Инфо: Уикенд

Тагове: Иван Звездев козунаци готвач готварство рецепти козунак Иван Звездев-младши
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР