В най-прекрасния женски месец Edna.bg има двоен празник. Освен че празнувахме Деня

...
В най-прекрасния женски месец Edna.bg има двоен празник. Освен че празнувахме Деня
Коментари Харесай

Никол Станкулова за Edna.bg: Това да оставиш суетата си пред вратата е много хубаво

В най-прекрасния женски месец Edna.bg има двоен празник.  Освен че празнувахме Деня на дамата, на 8 март обичаният на всички български източник за вълнуваща и потребна информация стана на 12 години.

По този мотив сме ви подготвили една хубава изненада.  Тъй като Edna.bg e уеб сайтът, в който хиляди консуматори всеки ден ревизират своя хороскоп и астрологията е измежду най-четените ни категории, взехме решение да ви срещнем с 12 на брой вдъхновяващи дами и техните астро изявленията, които ще имате опция да прочетете до края.
 image2_16x9.png Плутон във Водолей носи изненади и бурни събития: каква смяна чака всяка зодия през идващите 20 година На фокус
Днешната ни гостенка е една нежна и изящна дама, която постоянно може да направи настроението ни слънчево - синоптичката на NOVA Никол Станкулова. Ето какво би трябвало да знаем за нея:

♦ Зодия: Лъв

♦ Елемент: огън

♦ Управляваща планета: Венера

♦ Владетел: Слънце

♦ Щастливи цифри: 1, 3, 10, 19

♦ Цвят: златисто, жълто, оранжево

♦ Скъпоценни камъни: рубин, перидот

♦ Дата на раждане: 8 август
                             

За представителите на зодия Лъв споделят, че имат мощна воля и увереност. Помагали ли са ти тези качества в живота ти?

Силната воля и по-бързата увереност са качества, които човек не може принудително да придобие и не може и да се научи на тях.  Така че съм доста признателна, че ги имам. Винаги съм била на мнение, че е по-добре по-бързо да взимаш решения, в сравнение с по-дълго да чакаш, тъй като в чакането губиш доста благоприятни условия, а с повечето решения, даже да са неверни, учиш доста. 

За Лъва казват също, че има огромна сърце и постоянно демонстрира състрадателност и благотворителност. Случвало ли ти се е в миналото да страдаш поради тези качества или те са ти носили единствено позитиви?

Да си съчувствен и съчувствен е част от това да бъдеш образован съгласно мен. Ако ти си подобен, не можеш да го игнорираш. Аз стардам не от това, а аз просто пострадвам с животните, които нямат дом, с хората, които имат проблеми. Обаче какво способствам с това, че пострадвам? Не способствам. Затова виждам да съм по-дейна. Тук към този момент се появява качеството ми на увереност. Просто когато видя, че някой страда, спирам, беседвам с него и се пробвам да му оказа помощ. Удовлетворението от това да окажеш помощ на някого е нещо, което не може да се съпостави с нищо друго. 
                             

За представителите на твоята зодия се счита, че обожават хорското внимание, това да бъдат харесвани и хвалени. Колко е значимо за теб самата това и кое може да те накара да се почувстваш в действителност специфична?

Не мисля, че единствено зодия Лъв са кралици. Има доста други кралици в зодиака. Смятам, че всяка от нас носи женственост, носи кралското. Много зависи в каква среда е, дали ще има опция да го покаже. Аз се усещам най-добре в най-близкия си кръг, където за благополучие суетата ми е изцяло загърбена. Отдавна знам по какъв начин наподобявам в очите на тези хора, знам, че те одобряват грешките ми и съм им признателна. Знам, че те одобряват минусите ми, които всеки естествен човек има. Това да оставиш суетата си пред вратата и да затвориш вратата е доста хубаво и би трябвало всеки да се научи да го прави. 

Какво е твоето обръщение към всички читателки на Edna.bg във връзка 12-ия ни рожден ден?

Моето лъвско обръщение е, че би трябвало от всяка зодия да се извади най-хубавото и човек да акцентира на него. Нашето най-хубаво е, че сме много упорити. Иска ми се множеството хора да са упорити, изключително младите - да имат повече предпочитание за работа, да не се отхвърлят и да знаят, че всеки труд дава резултат. Резултатът може да не е на следващия ден и вдругиден, само че в един миг той ще се покаже. 

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР