В най-прекрасния женски месец Edna.bg има двоен празник. Освен че празнувахме

...
В най-прекрасния женски месец Edna.bg има двоен празник. Освен че празнувахме
Коментари Харесай

Теодора Духовникова пред Edna.bg: Нямам никаква толерантност към лъжците

В най-прекрасния женски месец Edna.bg има двоен празник . Освен че празнувахме Деня на дамата, на 8 март обичаният на всички български източник за вълнуваща и потребна информация стана на 12 години. 

По този мотив сме ви подготвили една хубава изненада. Тъй като Edna.bg e уеб сайтът, в който хиляди консуматори всеки ден ревизират своя хороскоп и астрологията е измежду най-четените ни категории, взехме решение да ви срещнем с 12 на брой вдъхновяващи дами и техните астро изявленията, които ще имате опция да прочетете до края на месеца.  
                             

Вече ви показахме няколко прелестни дами (бърз достъп до тях ще получите най-долу в статията). Сега е ред на най-свободолюбивия, забавен и друг знак, а точно Стрелецът. Любимата ни актриса Теодора Духовникова, която можем да гледаме всеки четвъртък в,,Есента на демона ” по NOVA, отговори на няколко въпроса, свързани със зодиакалния ѝ знак и нейната персона. 
Зодия: Стрелец  Елемент: Огън   Управляваща планета: Юпитер  Съвместимост: Близнаци, Овен, Лъв, Водолей  Щастливи цифри: 3, 6, 9, 12  Скъпоценни камъни: розов кварц, лабрадорит, лазурит  Дата на раждане: 14 декември                               

Обикновено представителите на зодия Стрелец обожават да пътуват и да изследват нови култури и територии. Кои са обичаните ти дестинации? А кои мечтаеш да посетиш? 

Най-много обичам Европа, боготворя уличките й, катедралите, музеите и кафенетата й. Обичам и далечните дестинации, макар, че дългите полети и прелитането над океана ме карат да се усещам неспокойно. Въпреки това желанието да посетя тези места е по-силно от дискомфорта и страховете. Мисля че най-щастлива бях в Рио Де Жанейро. Харесвам плажовете на Доминикана. Влюбена съм в Ню Йорк. Мечтата ми е да посетя Япония. Изпитвам изключително увлечение към тази просвета. 
                             

Родените под знака на зодия Стрелец са оптимисти за бъдещето и за това, което ги чака. “Розовите очила ” в миналото изигравали ли са ти неприятна смешка? 

Не, тъй като мислите и упованията ни се материализират. Ако мощно имаме вяра, че нещо ще се случи добре, то най-вероятно ще се случи добре. Ако си черноглед и непрестанно очакваш най-лошото, едно че е извънредно неприятно за близките и второ - по този начин в действителност предизвикваш да ти се случват единствено неприятни неща. 
                             

Ако има нещо, към което е „ алергичен “ Стрелецът, то това е лъжата. Как процедираш с митоманите, които се приближат до теб?  

Никак. Давам правото на всеки да доизмисли и доукраси някоя преживелица от живота си, човешко е. Много е мъчно човек да бъде постоянно откровен на 100 %, съзнавам това. Но лъжите, които целят да злепоставят и очернят някого, ме вбесяват и нямам никаква приемливост към тях.  
                             

Няма по-свободолюбив знак от Стрелеца. Какви качества би трябвало да има един мъж, с цел да успее да завоюва сърцето на такова особено и друго момиче?   

Да си има вяра и да има самочувствие за себе си. Трудно ми е да одобрявам мъж, който самичък не харесва себе си.  
                             

Какво е твоето благопожелание към читателките на Edna.bg по случай 12-ия ни рожден ден? 

Да са здрави и в никакъв случай да не им става скучно и животът постоянно да ги вълнува! Само по този начин душата остава млада и красива. А това е най-важната причина за един трогателен и логичен живот. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР