В най-празничното време от годината Yettel стигна до над 400

...
В най-празничното време от годината Yettel стигна до над 400
Коментари Харесай

Yettel вдъхнови над 400 000 души за повече добрини по празниците - Технологии

В най-празничното време от годината Yettel стигна до над 400 000 души с послания за споделено чудо и повече добрини за хората, на които държим.

Телекомът даде старт на коледната си акция с мотото „ Ти правиш Коледа вълшебна “ и с решимостта да ни въодушеви за едни незабравими празници, отдадени на значимите неща и близостта с обичаните хора. За да болести дребни и огромни с предпразничната тресчица, при започване на декември операторът даде старт на „ Вълшебната коледна гора на Yettel ”, с която проправи път на положителните каузи по Коледа. Интерактивната апаратура „ поникна “ на пет места в София и Пловдив, където Yettel и работливите джуджета на оператора бяха подготвили награди, празнично въодушевление и срещи с обичани известни лица.

Щастлива блъсканица с доста усмивки, смях и фотоси завладя декоративната горичка, която с петте си събития стигна до над 220 000 души. Почти 5000 от тях споделиха обещанията си за положително, като дадоха отговор на въпроса „ Как ще направиш тази Коледа вълшебна? “. Дали като изненадаме приятелите си, като вършим повече положителни каузи или сбъднем нечия фантазия, или може би като се обадим на баба и дядо или просто бъдем със фамилията си – участниците можеха да избират от петте вероятни отговора, които телекомът беше подбрал по този начин, че да ни стимулират за повече споделеност и добрини в празничните дни. В духа на фамилния уют и топлина, половината от хората си дадоха обещание, че ще създадат Коледа вълшебна като са със фамилиите си, а 20% споделиха, че желаят да създадат повече положителни каузи. Да сбъдна фантазия беше третото най-давано обещание; 10% избраха да създадат празника магически като изненадат приятелите си, а 8% като се обадят на баба и дядо. Всяко споделено предпочитание беше наградено с красива опаковъчна хартия и присъединилите се в самодейността на всяка локация участваха в томболи за нов смарт телефон, които донесоха подранили коледни дарове на петима късметлии.

Благодарение на звездните помощници на Yettel, коледният дух и посланията за повече добрини на телекома заживяха и в обществените мрежи, където с малко помощ от технологиите и доста лайкове, сторита и мнения предпразничната тресчица стигна до още 220 000 души. Първа спирка за вълшебната горичка на Yettel беше столичният бул. „ Витоша “, който на 9 декември блестна в празнични светлини и обичани коледни песни, изпълнени онлайн от детски хор. В събитието се включиха и фитнес треньорът Сами Хосни и половинката му Мила Савова, както и известната влогърка Маги Сан дружно със своята дъщеричка. В The Mall прелестните Прея и Ивомила споделиха своите коледни обещания, снимаха се с фенове и канеха минувачите да споделят своите, а в Sofia Ring Mall коледен дух и усмивки обилно раздаваше тв любимецът Николаос Цитиридис. Интерактивната апаратура изникна и на Коледния парк на пл. „ Славейков “ в София, където на помощ на работливите джуджета на Yettel се притече блогърката Ивана Александрова. Празничното турне на декоративната горичка финишира в Пловдив, където дружно с бюти влогърката Гергана стана част от Коледен Базар „ Капана “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР