В най-празничния месец Yettel готви изненади за своите клиенти в

...
В най-празничния месец Yettel готви изненади за своите клиенти в
Коментари Харесай

Мобилното приложение на Yettel прави Коледа 31 дни

В най-празничния месец Yettel готви изненади за своите клиенти в специфичен коледен календар в мобилното си приложение. Всеки ден от декември идва с друга изненада за потребителите, която да направи Коледата им още по-приказна. За да получат своята изненада, би трябвало просто да влязат в приложението Yettel, да намерят банера „ 31 дни Коледа “ в секция „ За теб “ и да отворят кутийката за съответния ден. Към всяко от предложенията в календара ще получат и предизвикателство в синхрон с полезностите на компанията за стабилно развиване и за по-добро и чисто бъдеще. А в духа на Коледа всяка от изненадите може да бъде споделена с другар, който също е в мрежата на Yettel.

Сред многото празнични оферти могат да бъдат открити предложения, с които всеки ще има опцията да сътвори същинска коледна магия за себе си и за своите близки. През декември могат да бъдат извоювани -15% отстъпка за определени артикули в категориите „ Кухня “, „ Здраве и хубост “ или „ Уреди за разчистване на дома “ от веригата Technopolis. Отстъпка също от -15% за строителния хипермаркет Praktis е скрита в някой от дните за потребителите на Yettel.

Смарт телефон XIAOMI 12 Pro 5G 256GB, смарт часовник SAMSUNG Galaxy Watch5 44mm BT и безжични слушалки APPLE AirPods 3rd Generation with Lightning Charging Case могат да бъдат сграбчени с код за 15% понижение от коледния календар и да се трансфорат в обичан подарък под елхата. Най-щастливи от подаръците постоянно са децата, а за техните дарове са скрити отстъпки от 20% от Comsed и ozone.bg.

Оферти за -15% от цени на премиум козметика за коса от ZlatnaRibka, както и 5% отстъпка за нови спортни обувки или облекло от ShopSector също ще зарадват потребителите. Освен домашния уют, по време на празниците доста хора възнамеряват и нови пътешествия за идната година. За тях телекомът е подготвил спомагателни партньорски оферти с отстъпки от Booking.com, верига хотели „ Шарлопов “ и TopRentACar.

Всеки клиент на оператора може да взе участие в акцията от 1 до 31 декември по един път на ден, а след всяка 10-а игра автоматизирано ще бъде включван в лотария за страхотни изненади с марката SAMSUNG – смарт телефони, смарт часовници, слушалки и таблети.

Повече за акцията и цялостните ѝ условия можете да откриете.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР