В най-женската седмица екипът на предаването На кафе“ ни среща

...
В най-женската седмица екипът на предаването На кафе“ ни среща
Коментари Харесай

„Пробиваме с женска сила и енергия“: как млада българка успява в една мъжка професия

В най-женската седмица екипът на предаването „ На кафе “ ни среща с една устремена към облаците млада дама, която е съумяла в една от най-мъжките специалности.

Ина Андонова е водач и разказва своята работа не просто като специалност, а като „ обич “. Тя самата обича авиацията поради невероятните страсти, които ѝ носи.

Приключението на Ина стартира през 2017 година, когато към момента е ученичка и, както доста деца, стартира да се пита с какво желае да се занимава в живота си.

 На кафе фрагменти vbox7

Страстта ѝ към летенето възпламенява сестра ѝ, която също работи в областта на авиацията. През 2028 година Ина към този момент е почнала своето теоретично образование за фен водач. По-късно учи в учебно заведение за водачи край Плевен.
 10-те най-опасни женски специалности в света  10-те най-опасни женски специалности в света  10-те най-опасни женски специалности в света  10-те най-опасни женски специалности в света
Ина не крие, че първият път, в който пилотира, е бил извънредно трогателен.

„ Инструкторът ми ми даде ръководството на самолета и го усетих все едно си е моето нещо и желая с това да се занимавам “, спомня си тя.

Всеки път, когато чуе звука на моторите, тя изпитва възприятие, което единствено работещите в областта на авиацията могат да схванат: „ Свързвам го с настъпването на нещо ново. “

 На кафе фрагменти vbox7

Днес, когато се качват на самолета, Ина и нейните сътрудници би трябвало да мислят за доста строги процедури, свързани с полета и сигурността на пасажерите. Вълнението от излитането обаче остава.

„ Изпитвам необикновено чувство, че всеки ден е ново начало и всеки ден се старая да бъде по-добра, в сравнение с съм била през вчерашния ден “, разкрива още тя и споделя, че най-важното е човек да обича това, което прави.

„ Професията сигурно изисква жертви от страна на водачите, само че в случай че си влюбен [в нея], можеш да го направиш.

Ина има обръщение към всички, които може би се съмняват дали могат да се оправят с такава „ мъжка “ специалност: „ Абсолютно всеки може да се занимава с това. “

 жена водач iStock

„ Пробиваме в тази мъжка сфера с женска мощ и сила “, разсъждава тя. „ Мисля, че дамите са също толкоз положителни водачи, колкото и мъжете, тук няма място за разделяне сред половете. “
 8 изпитани метода да активираме женската си сила  8 изпитани метода да активираме женската си сила  8 изпитани метода да активираме женската си сила  8 изпитани метода да активираме женската си сила
Какво още разкри Ина Андонова пред камерата на „ На кафе “ за ръководството на един аероплан, провокациите, с които се сблъсква, и по какъв начин се приготвя за полет, разберете от видеото горе.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР