В най-хуманната категория на „Любимците на България - Медицина, зрителите

...
В най-хуманната категория на „Любимците на България - Медицина, зрителите
Коментари Харесай

Д-р Георги Стаменов е любимият български лекар според зрителите на БНТ

В най-хуманната категория на „ Любимците на България " - Медицина, феновете на Българска национална телевизия дадоха най-вече гласове за експерта по репродуктивно здраве - доктор Георги Стаменов. Докторът, оказал помощ на доста двойки да осъществен фантазията си за дете, завоюва след рекорден избор в класацията, в която бяха номинирани още проф. доктор Тодор Кантарджиев, дмн, мзм, семейство Масларски, офталмологът доктор Александър Оскар, доцент доктор Теофил Седлоев, травматологът доктор Николай Тивчев и известният диетолог доктор Людмила Емилова.

„ Любимците на България " продължава с гласуването в категория Мода, в която водещият Миро показа личностите, събрали най-вече зрителски оферти. Гости и коментатори в студиото бяха проф. д.н. Любомир Стойков, Юлияна Дончева, журналистът Георги Милков и Ваня Щерева.

Ина Асса

Ина Асса е основният дизайнер на Българска национална телевизия, който към този момент 10 години, дава отговор за oблеклото на водещите на „ По света и у нас " и всички новинарски и публицистични излъчвания на публичната телевизия. Тя приключва най-старото учебно заведение за мода в Европа - „ Esmod " в Париж, а геният ѝ я води в студиата на стилните гении Пако Рабан, Живанши, Ели Сааб, Франческо Смато и Сидани Ларидзи. Създавала е мъжка мода, аксесоари и обувки за специфичните мотиви на кралски особи по света, както и за балерините на Крейзи Хорс и Валентин Юдашкин. Тя е щерка на фамозния художник Греди Асса, чиито картини оживяват на основаните от нея копринени шалове. През 2020 година е притежател на премията „ Златна играла ", а през 2021 година е оповестена за „ Жена на годината " в категория Дизайн.

София Борисова

София Борисова е една от най-популярните български дизайнерки на публични и булчински тоалети. Наричана още „ Кралицата на дантелите ", тя е троент притежател на „ Златна игла ". Правила е впечатляващи ревюта в постройката на виенското кметство, в централата на ЮНЕСКО в Париж и на Седмицата на модата в Рим.

Невена Николова

Невена Николова жъне триумфи освен на българската, само че и на международната фешън сцена. Вече е натрапен бранд в една от международните фешън столици - Лондон. Нейните тоалети избират международни звезди, измежду които Никол Шерцингер и Елизабет Хърли, а актрисата Мариета Мелроуз е с нейна рокля на Оскарите през 2020 година С работата и личностната си печели вниманието даже на принца на Монако - Албер II. В последната година, дизайнерката интензивно работи по интериора на известна марка първокласни коли.

Антония Йорданова

Антония Йорданова е сполучлив стилист и дизайнер. Работила е за водещи фешън и начин на живот списания, както и в малките екрани. Има лична стилната марка, а за работата си няколко пъти е притежател на премията „ Златна игла ".

Евгения Живкова

Евгения Живкова е един от най-успешните български фешън дизайнери. Създава своята фешън къща през 1991 година, и до през днешния ден облича родния хайлайф. Има редица фешън оценки и е нееднократен притежател на премията „ Златната игла ".

Боряна Вътова

Младата българска дизайнерка притегля вниманието на експертите още с една от първите си интернационалните изяви в Италия, където показва мъжка сбирка, въодушевена от гробищата в Милано. По-късно работи за ателието обличало светила като Опра, Ролинг Стоунс и семейство Кенеди, а наскоро се завръща от Африка, където преподава мода.

Кристина Милева

Тя е топмодел, неведнъж изгрявал на кориците на огромните фешън списания и обиколил международните фешън сцени. Усета си към красивото Кристина Милева придвижва и в новата си пристрастеност - като дизайнер и основател на шапки.

Припомняме, че златният орден в категория Спорт, феновете връчиха на Ансамбъла по художествена гимнастика, най-вече гласове в категория Кино и спектакъл получи Мариус Куркински, категория Популярни двойки - Дует Ритон, а в категория Литература - писателката Здравка Евтимова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР