В най-дългия ден от годината Слънцето има най-мощна енергия и

...
В най-дългия ден от годината Слънцето има най-мощна енергия и
Коментари Харесай

Съвети от астролозите: какво да правим, за да използваме мощната енергия на лятното слънцестоене

В най-дългия ден от годината Слънцето има най-мощна сила и дава най-продължително топлота на северното земно кълбо . Докато се отделяме от освежаващата пролетна зеленина, с цел да се гмурнем надълбоко в топлото и безоблачно синьо небе на лятото, сезонната промяне провокира гражданска война от вътрешната страна, пишат от.

В по-ранни времена лятното слънцестоене е бележило началото на сезона, който съдържа най-голямо обилие и хубост . След като са прекарали цяла пролет в култивиране на земята и зареждайки се с храна, с лятното слънцестоене за предците ни е идвало време най-сетне да си починат и посрещнат интервал на лекост.

Оттогава денят на лятното слънцестоене е белязан от шумни празнични тържества, като съвсем всяка една просвета над линията на Eкватора намира собствен личен неповторим метод да посрещне този миг.

Докато продължителността на деня се усилва с всеки ден, водещ до лятното слънцестоене, нощта също стартира да се усилва над дневната светлина с, като последователно още веднъж редуцира дните ни. Затова 21 юни е също и увещание, че би трябвало да ценим хубостта, до момента в който я имаме, тъй като тя не трае постоянно .

Това прави деня на лятното слънцестоене превъзходен миг да се оцените всичко, което обичате в живота си .

Вижте в галерията какво още предлагат астролозите за 21 юни съгласно уеб страницата:
 Съвети от астролозите за деня на лятното слънцестоене, 21 юни  Съвети от астролозите за деня на лятното слънцестоене, 21 юни  Съвети от астролозите за деня на лятното слънцестоене, 21 юни  Съвети от астролозите за деня на лятното слънцестоене, 21 юни
Настъпващият сезон нормално отминава незабелязано, а с лятното слънцестоене осъзнаваме, че забележителна част от годината към този момент е зад нас. Времето е прекомерно скъпо, с цел да вторачваме вниманието си върху незначителни елементи, безплодни битки или отрицателни стресови фактори. По време на лятното слънцестоене слънцето грее блестящо и би трябвало да обърнем внимание на позитивната страна от живота.

Точно както са правили вашите антични предшественици, обред за отбелязване на лятното слънцестоене може да извлече максимума от силата на този мощен ден . За предпочитане се прави тъкмо сега, в който слънцето изгрява в сутринта на 21 юни. Но в случай че не можете да се измъкнете от леглото в толкоз ранен час, всяко време на деня е уместно. Всичко, от което се нуждаете, е една свещ и желанието да погледнете надълбоко в сърцето си .

Когато се разсъните, излезте на открито или погледнете през прозореца си. Запалете свещта си и се насладете на изгрева. Оценете метода, по който светлината оцветява нощното небе с нюанси на оранжево и розово. Позволете на утринния въздух да извърши белите ви дробове с изясненост. Помислете за всичко на света, за което сте признателни - семейство, другари, обичаните си цветя, книги и така нататък

Усетете хубостта на този миг и магията към себе си. Отдаването на благодарност към това, което към този момент имате, неизбежно притегля повече в живота ви - не забравяйте, че с благодарността идват и още благословии от Вселената. Когато почувствате, че мигът и отминал и сте завършили, поставете свещта си на несъмнено място и я оставете да изгори до дъно.

Още ритуали по време на лятното слънцестоене, за които се счита, че ще ни донесат благоденствие, вижте в галерията тук:
 Ритуали за шанс, пари и обич, които да извършите в деня на лятното слънцестоене  Ритуали за шанс, пари и обич, които да извършите в деня на лятното слънцестоене  Ритуали за шанс, пари и обич, които да извършите в деня на лятното слънцестоене  Ритуали за шанс, пари и обич, които да извършите в деня на лятното слънцестоене
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР