В навечерието на своя 80-ти рожден ден един от легендарните

...
В навечерието на своя 80-ти рожден ден един от легендарните
Коментари Харесай

Франсис Форд Копола се подготвя за мечтан проект

В навечерието на своя 80-ти рожден ден един от именитите американски режисьори е подготвен да стартира работа по собствен желан план. Франсис Форд Копола от години работи по „ Megalopolis “, упорит план, съпоставим с мащабите на „ Апокалипсис в този момент “. Сценарият е към този момент приключен и той се надява скоро да стартира фотоси, оповестява Cinefish.

``
реклама

Копола е подготвен да стартира фотоси още през 2001 година, само че трагичните събития от 11 септември провалят проектите му. Действието във кино лентата се развива в Ню Йорк и споделя за опитите на един проектант да направи утопична възтановка на града, след разрушенията при терористичните офанзиви. В момента режисьорът на „ Кръстникът “ сортира звездите в новия филм. Сред споменаваните на този стадий имена е това на Джуд Лоу. 

Франсис Форд Копола се приготвя за желан план

„ Планирам тази година да стартира работа по този от дълго време подготвян план, който ще показа наученото от мен по време на дългата ми кариера, стартирана още на 16 години в театъра. „ Megalopolis “ ще е нещо като квинтесенция на цялото ми творчество, ще е необикновен филм с епични мащаби и огромен актьорски състав “, споделя Копола.

Според някой мнения новият филм ще е съпоставим с класики като „ Метрополис “ на Фриц Ланг или „ Изворът “ на Айн Ранд. Той ще означи огромното завръщане на Копола на режисьорския стол, след последния му филм „ Между “, излязъл през 2011 година

Междувременно фамозният режисьор е подготвен с нов вид на един от своите емблематични шедьоври. „ Apocalypse Now: Final Cut “ е може би най-точната версия съгласно Копола на кино лентата, чиято премиера бе преди 40 години, и той се готви да я покаже на идния фестивал „ Трибека “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР