В навечерието на светлите Великденски , Техномаркет поднася на потребителите

...
В навечерието на светлите Великденски , Техномаркет поднася на потребителите
Коментари Харесай

С новата дигитална брошура на Техномаркет пазаруваме лесно, бързо и удобно

В навечерието на светлите Великденски, Техномаркет сервира на потребителите обилие от оферти на най-голям клас техника.

Звездата на априлската цифрова листовка безспорно е водачът в домакинското съоръжение Miele. Брандът дава вълнуващи отстъпки от 5, 10 или 15 % от цената според дали закупим един, два или пък три огромни електроуреда.

 

За да улесни пролетното разчистване, Техномаркет предлага две от най-хубавите прахосмукачки на марката със съществено ценово преимущество - единствено за 399 лева Домакините ще останат прелестно сюрпризирани от компактната MIELE BOOST CX1, снабдена с vortex технология, трислоен филтър за произлязъл въздух, система Click2open за по-лесно отваряне, както и Track Drive  за комфортно маневриране. Прецизните чистници пък сигурно ще оценят мощната и надеждна MIELE COMPLETE C3 PARQUET FLEX, която глези паркета с предпазваща четка за първокласна грижа за деликатни твърди подове. Моторът й е с усъвършенствана успеваемост, а почистването на огромни площи е детска игра с радиусът й на работа от 12 метра. Прахосмукачките на Миле могат да се вземат и на погашение без оскъпяване

 

 

Смяната на часовото време сигурно е предизвикателство за на утринната сънливост, ето за какво Техномаркет сервира персонализираната съвършенство на автоматизираните кафемашини Saeco GranAroma. Модификацията SM6682/10 обезпечава шест потребителски профила, 12 настройки на мелачката за кафе, пет настройки за силата му и 3 варианти за температура, както и кана за мляко, на изключителната цена от 1,699 лева, което е с цели 440,98 лева по-евтино от общоприетата стойност на продукта. Малко по-бюджетен е моделът SAECO SM6580/10, който през април идва в Техномаркет на цена от 1,299.00 лева, с мощ от 1500 W и четири потребителски профила.

 

За кулинарите, които държат да готвят бързо, здравословно и вкусно, са офертите на Tefal, които в Техномаркет идват със сериозна Великденска отстъпка и алтернатива за покупка на погашение. В мултикукъра TEFAL Cook4Me+ Connect CY8558, единствено за 499.00 лева, могат да се подготвят невероятни ястия, с помощта на 150-те вградени предписания на български език и приложението My Cook4me. За тези, които търсят опция на нездравословните пържени храни и алтернатива за здравословни пържени картофки, риба или кюфтета, е AIR FRYER TEFAL EY801D15, който е с мощ от 1830 W и 6,5 л, потенциал, 8 автоматизирани стратегии, регулируема температура и цялото това наслаждение коства единствено 299 лева На същата цена е грилът TEFAL OPTIGRILL GC712834, който е оборудван с автоматизиран датчик за готвене, знак за степента на изпичане и шест стратегии за готвене.

Семейният обяд или вечерята с другари ще бъде още по-приятна в случай че всички се съберем пред тв приемника, а от Техномаркет са планували две вълнуващи варианти със смарт тв приемниците на Samsung QE-55Q70D QLED SMART TV за 1,899.00 лева или QE-65Q70D QLED SMART TV за 2,299.00 лева и алтернатива за покупка на погашение единствено за 70.89 лева./месец, на 48 равни вноски.

 

Тъй като пролетта е време за живи срещи и разходки измежду природата, Техномаркет дава отлична опция за бързо напредване в градски условия с електрическия скутер KAABO MANTIS10 DUAL PLUS. Пробегът му е до 70 км., а целесъобразната скорост - 25 км/ч., като може да издържи човек до 130 кг., подсигуряват от обичаната на българите комерсиална верига, която единствено през април го предлага на цена от 2,879 лв., или на погашение 88.77 лева./месец с 48 вноски.

Сподели:

Още от Разкрития

 Пияната и дрогирана Дебора, заплашвала служители на реда, направи меле на бул. „ Черни връх “ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Пияната и дрогирана Дебора, заплашвала служители на реда, направи меле на бул. „ Черни връх “ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

09 апр 16:09 0 1582  В Шенген сме, завършек на паспортната инспекция за самолета

В Шенген сме, завършек на паспортната инспекция за самолета

07 апр 17:40 1 784  Козунаците на Линда Петкова удариха стотачка

Козунаците на Линда Петкова удариха стотачка

07 апр 17:30 1 1715  Медицинските експерти покачиха двойно цената на прегледите

Медицинските експерти покачиха двойно цената на прегледите

07 апр 17:20 1 1582  Цените на агнешкото потеглиха нагоре месец преди Великден

Цените на агнешкото потеглиха нагоре месец преди Великден

07 апр 10:00 1 952  Бивши чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “ съдят прокуратурата

Бивши чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “ съдят прокуратурата

06 апр 18:10 1 1260 Най-четени Най-коментирани  Мария Чекмарьова гневна на Алек: Мина ме и ме изгони, тъпанар трагичен! (цвили против него, а сама му се навря)

Мария Чекмарьова гневна на Алек: Мина ме и ме изгони, тъпанар трагичен! (цвили против него, а сама му се навря)

37954 1
Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР