В навечерието на Свети Валентин търговците отчитат двойно повишаване на

...
В навечерието на Свети Валентин търговците отчитат двойно повишаване на
Коментари Харесай

Оборотите на търговците скачат двойно заради Св. Валентин

В навечерието на Свети Валентин търговците регистрират двойно повишение на оборотите. В дните към празника се продават три пъти повече шоколад, вино и плюшени играчки .

Какво е празникът на любовта без виното? Изберете го дружно с половинката си. И не робувайте на стандарти – аленото не се пие единствено през зимата, бялото не наложително е по-леко, а розето не е единствено за нежния пол. Експериментирайте.

„ Все отново е празник, има празничен детайл, въодушевление и тук може да се направи връзка с пенливите виновност и че тях свързваме с отбелязването на разнообразни празници “, споделя сомелиерът Слави Райчев.

Шоколадът е знак на любовта, тъй като е афродизиак. Ако към този момент не сте поръчали нещо особено, изборът е богат – сърца, влюбени птички, зайчета и даже дамски обувки от шоколад.

„ Дамите отделят повече внимание, повече изпипват детайлите – с надпис, обръщение за половинката. Докато господата натъртват на готовите комплекти “, споделя Таня Георгиева, която работи в магазин за шоколадови произведения.

А плюшените мечета с огромни сърца и надпис „ Обичам те “ по този начин и не излизат от мода. Продажбите им са скочили двойно за празника. Купуват ги най-вече хора под 30.

Купуват се сърчица и дяволчета. Мечетата са повече за студенти, а за учениците желаят да бъде нещо по-закачливо, регистрира Рая Тенчева, която работи в магазин за детски играчки.

Според данните на националната статистика Свети Валентин е желан ден за подписване на брак – през предходната година 162 двойки са се венчали на 14 февруари.

Вижте повече във видеото: -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР