В навечерието на студентския празник някои курорти вече са пълни.

...
В навечерието на студентския празник някои курорти вече са пълни.
Коментари Харесай

В очакване на студентския празник: В Банско вече е пълно, механи и дискотеки - готови

В навечерието на студентския празник някои курорти към този момент са цялостни. Традиционно за декември   мнозина избират Банско, където от дълго време местата са резервирани.

Никога не съм имала проблем с младежи, разяснява Цветанка Върбанова, притежател на къща за посетители

Механите и нощните заведения са в очакване да посрещнат студентите. Някои пристигнаха още следобяд, само че по-голямата част се чакат на следващия ден. 

Студентите са подготвени да честват, а заведенията са готови със специфични музикални стратегии за три следващи вечери - от през днешния ден до събота. 

„ Всичко ще бъде записано, правдиво, с телефони. Сигурна, че по-късно доста ще се забавляваме на фотосите и видеата, които ще имаме. Два месеца преди да дойдем, започнаха драмите - с какво ще бъда облечена, би трябвало да си поръчам обувки “, споделя Ели.

15 000 души ще посрещнат 8 декември в Банско

„ Най-важното за положителното въодушевление и превозване на самия празник е бялото вино и компанията “, счита Ралица.


Студентите минават през пункт, на който раздават пропуски за нощните клубове. Специалните гривни им осигуряват безвъзмезден вход и отстъпка в избрани заведения.

Банско е курортът, който и тази година е най-предпочитан от българските студенти

Хотелиери, ресторантьори и нощни клубове са подготвени да посрещнат гостите си довечера за купона, който обичайно ще продължи най-малко три дни. Освен български студенти, се чакат и такива от прилежащи страни като Гърция и Северна Македония.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР