В навечерието на Студентския празник 8-ми декември служителите от Областната

...
В навечерието на Студентския празник 8-ми декември служителите от Областната
Коментари Харесай

Полицията провери хотели, хижи, къщи за гости и ресторанти в Пазарджишко за 8 декември

В навечерието на Студентския празник 8-ми декември чиновниците от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи и Регионалната дирекция “Пожарна сигурност и отбрана на населението” в обичайно започнаха ограничения за естественото и спокойното му протичане.

През ноември инспекторите от звената “Държавен противопожарен контрол” са направили инспекции на хижи, хотели, къщи за посетители, заведения за хранене и други питейни и увеселителни заведения, в които ще честват студентите.

По време на инспекциите на територията на курортните комплекси във Велинград, Свети Константин, Цигов Чарк и Юндола, в градовете Пазарджик, Панагюрище, Стрелча, Белово, в селата Равногор, Варвара и Семчиново, не са открити съществени нарушавания на условията за пожарна сигурност.
свързани новини2154на 07.12.2020
Служителите на районните ръководства в района ще наблюдават и за съблюдаване на въведените противоепидемични ограничения. От 6 декември се организира полицейска акция и в тази връзка по главните пътни артерии има засилено наличие на екипи от “Пътна полиция” и “Охранителна полиция”.

Предвидени са неочаквани и чести инспекции на водачите за шофиране след приложимост на алкохол, наркотични или упойващи субстанции, дееспособност и техническата редовност на МПС. И през тази година в мероприятията за обезпечаване на публичен ред на територията на региона взаимно с автопатрулите от локалните полицейски ръководства ще се включат и шест мобилни екипа от Зоналното жандармерийско ръководство в Пловдив.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР