В навечерието на срещата между отборите на Кариана и Монтана

...
В навечерието на срещата между отборите на Кариана и Монтана
Коментари Харесай

Веселин Великов и Стефан Генов избраха футболистите за регионалното дерби във Втора лига

В навечерието на срещата сред тимовете на Кариана и Монтана треньорите на двата тима Веселин Великов и Стефан Генов обявиха, че ще играят за победа. Регионалното дерби от 26-ия кръг на шампионата на Втора лига е на Разпети петък, от 17 часа на стадиона в село Ерден, който за първи път от началото на сезона се чака да бъде напълнен до краен лимит.

Наставникът на карианци разкри, че се надява воденият от него отбор да употребява краткотрайната рецесия в състава на гостите и да прибави три точки към актива си. Великов ще може да разчита на всички налични футболисти, като се изключи възстановяващия се от интервенция полузащитник Деян Иванов.

В Монтана трайно контузени са бранителите Стефан Цонков и Васил Попов, а Борислав Стойчев е осъден. В игра след изтърпяно наказване се завръщат още веднъж Даниел Генов, Иван Михов и Димитър Илиев.

Старши треньорът Стефан Генов включи измежду 18-те и юношата на клуба Стефан Каменов. Наставникът на монтанци е безапелационен, че лимитът от неточности е привършен и футболистите добре осъзнават това.

Групата на Кариана:

вратари: Павел Станев, Петър Начев;
бранители: Ангел Цолов, Николай Дичев, Георги Илиев, Цветко Иванов, Стоян Предев;
полузащитници и нападатели: Николай Николов, Цветомир Тодоров, Християн Илиев, Владимир Мичев, Красимир Илиев, Евгени Игнатов, Янислав Иванов, Ангел Бастунов, Леонел Матадос, Ивелин Илиев, Димитър Георгиев.

Групата на Монтана:

вратари: Ивайло Василев, Марин Орлинов;
бранители: Даниел Георгиев, Иван Михов, Владимир Айтов, Румен Трифонов, Галин Ташев;
полузащитници и нападатели: Йордан Йорданов Димитър Илиев, Борислав Дамянов, Никола Гавов, Стефан Каменов, Николай Цветков, Мирослав Антонов, Сергей Георгиев, Атанас Илиев, Тони Тасев, Владислав Мисяк.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР