В навечерието на рождения ден на Кейт Мидълтън, принц Хари

...
В навечерието на рождения ден на Кейт Мидълтън, принц Хари
Коментари Харесай

Хари и Меган напускат кралския двор

В навечерието на рождения ден на Кейт Мидълтън, принц Хари и Меган Маркъл изненадаха всички с вест, която може би никой не очакваше . В профил на херцога и херцогинята на Съсекс в Instagram, както и на уеб страницата им бе оповестено " персоналното известие " на двойката.

" След месеци на размисъл и вътрешни полемики, взехме решение тази година да създадем преход, като стартираме да сътворяваме нова, прогресивна роля в тази институция. Възнамеряваме да отстъпим от ролята си на " старши " членове на кралското семейство и да работим за финансовата си самостоятелност , като в това време продължаваме да поддържаме изцяло Нейно величество кралицата. "

Хари и Меган се усещат подготвени да създадат тази смяна, изключително с поддръжката и насърчението, което получават от хората през последните години.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Яну 8, 2020 в 10:33 PST

Бъдещите им проекти е да балансират времето и дилемите си сред Англия и Северна Америка , като не престават да извършват уговорките съм кралицата и организациите под техен патронаж.

Херцогът и херцогинята дефинират този " географски баланс " като добър избор и за сина си, който желаят да възпитат в почитание към традициите на кралския двор. Но в това време двамата желаят и да слагат нова глава в живота си , акцент в която ще е нова благотворителна активност.

За край, Хари и Меган не пропущат да кажат, че ще продължат да си сътрудничат както с Уилям и Кейт, по този начин и с Чарлз и Камила. А скоро ще ни оповестят и повече детайлности за бъдещите си проекти.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Окт 31, 2019 в 11:26 PDT

Засега обаче това бе изцяло задоволително, с цел да заприказва целият свят още веднъж за херцога и херцогинята на Съсекс. Някои одобриха като много непочтен ход съобщаването на сходна вест броени часове преди рождения ден на Кейт.

Според BBC, нито един член на кралското семейство не е бил известен за желанието им да разгласяват изказване с сходно наличие тъкмо в този ден.

От Бъкингамския замък излязоха със своя позиция, съгласно която договарянията с Хари и Меган са на доста ранен стадий . " Разбираме тяхното предпочитание за друг метод, само че това е комплициран развой, който изисква време. ", се споделя още в позицията.

A statement from Buckingham Palace regarding The Duke and Duchess of Sussex. https://t.co/1qtTEHiIq6
— The Royal Family (@RoyalFamily) January 8, 2020  Принц Хари, Меган Маркъл и първата им публична поява за 2020 година
Завръщането на Хари и Меган

Отново на линия

Разбира се, не липсват и бранители на кралската двойка , които изцяло поддържат тяхната храброст и решението, което оповестиха. А като причини на позицията си акцентират нездравия медиен интерес към Меган и признанието на принц Хари, че не се усеща по никакъв начин добре в по този начин създалата се обстановка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР