В навечерието на произвеждането на третите за годината парламентарни избори

...
В навечерието на произвеждането на третите за годината парламентарни избори
Коментари Харесай

С 87 души е намалял броят на гласоподавателите в община Мездра

В навечерието на произвеждането на третите за годината парламентарни избори и първите в историята на България 2 в 1 - за президент и парламент, в Община Мездра право на глас имат 17 165 жители в 42 секции на територията на общината.
В неделя, 10 172 жители на Мездра ще могат да упражнят правото си на глас в 14 секции, а в останалите обитаеми места 6 993 гласоподаватели ще гласоподават в общо 28 секции, от които 2 в село Зверино и по 1 във всяко едно от 26 прилежащи села.
Според данните, за изборите от 11 юли общо 17 252 души са имали опция упражнят правото си на глас в 42 изборни секции. Към днешна дата, данните демонстрират, че броят на имащите право на глас в община Мездра е намалял с 87 души.
Припомняме, че в 23 от секциите жителите ще могат да гласоподават единствено машинно. От тях 14 са в Мездра и 9 - в обитаемоте места на територията на общината.
С оглед епидемиологичната конюнктура, във всичките 42 изборни секции на територията на община Мездра, ще бъдат взети противоепидемични ограничения, обезпечени са дезинфектанти, маски и ръкавици.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР