В навечерието на предстоящите избори на пазара на криптовалути се

...
В навечерието на предстоящите избори на пазара на криптовалути се
Коментари Харесай

Тръмп или Байдън – кой получава по-голяма подкрепа от крипто общността?

В навечерието на идните избори на пазара на криптовалути се появи забавен контрастност, който отразява продължаващата борба за гласове сред някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп и сегашния президент Джо Байдън.

През последния месец меме монетата “ ” (BODEN), която по комичен метод се отнася за настоящия президент на Съединени американски щати, означи незабравим скок от над 380%. Обратно, крипто активите, свързани с някогашния президент, са отбелязали спад в комерсиалната интензивност през същия интервал, съгласно данните, събрани на 16 април.

Особено изумителен е скокът на меме монетата на тематика Байдън. Понастоящем цената на BODEN е $0.54, което демонстрира седмичен спад от 30%, само че месечен растеж от 488%.

Забележително е, че BODEN беше показана на пазара при започване на март 2024 година и от този момент показва пореден растеж както на цената, по този начин и на инвеститорския интерес. Например, търговец на Solana ( SOL ) неотдавна закупи 12.08 милиона BODEN токена за 3,100 SOL, което се равнява на $530,000.

От друга страна, продажбите на цифровите карти на Тръмп бележат незабравим спад от средата на февруари, спадайки от 1,503 покупки на 6 февруари до нула сега, като последната транзакция се е случила преди 14 дни, съгласно данни от OpenSea, предоставени на 16 април.

Обемите на търговията с формалната сбирка от незаменяеми токени (NFT) на Тръмп са намалели фрапантно с над 99% през последните 30 дни, което демонстрира забележителен спад на интереса към въпросните активи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР