В навечерието на предизборната кампания се надявам партиите да са

...
В навечерието на предизборната кампания се надявам партиите да са
Коментари Харесай

Радев призова партиите да работят отговорно за съставяне на редовно правителство

" В навечерието на предизборната акция се надявам партиите да са си извлекли поучения от предходните ", съобщи Радев.

Според него партиите би трябвало да изведат своите хрумвания за бъдещето на България, а не черен пиар и дълбаене на нови червени линии.

" След изборите отново ще би трябвало да сядат на една маса и да минават по към този момент изгорени мостове ", добави Радев.

Той акцентира, че това води до несъставяне на държавно управление или до сформиране на грозни обединения, които рухват при първото по-сериозно тестване.

" Партиите слагат ясно избрани стратегически цели, в случай че желаят тези цели да бъдат реализирани са длъжни да сформират постоянно държавно управление.

Относно подготовката за идните на 2 април предварителни избори Румен Радев разяснява, че държавното управление е подложено на софтуерно и организационно тестване.

" Да се приготвят секциите, устройствата и хората по какъв начин да работят с тях ", добави Радев и изрази вяра, че решение ще бъде открито.

По думите на президента се работи интензивно по въпроса да не бъдат опорочени изборите.

" Атаките към служебното държавно управление не са спрели. Най-удобно е по време на една предизборна акция да се нападна точно служебното държавно управление, само че това не дава необикновен резултат. Огромният проблем е инфлацията и цената на питателните артикули. Необходима е решителна битка против спекулата и нелоялната търговия. Очаквам контролните органи да работят безкомпромисно и още на следващия ден държавното управление да разгласи резултатите от инспекциите ", сподели още Румен Радев и разясни, че са нужни продължаващи ефикасни ограничения.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР