В навечерието на първия учебен ден, актьорите от уеб тийн

...
В навечерието на първия учебен ден, актьорите от уеб тийн
Коментари Харесай

Ето къде може да се срещнете с Мино и компания

В навечерието на първия образователен ден, актьорите от уеб тийн сериала " Не по този начин, брат! " приготвиха специфична изненада за всички възпитаници. Мино Караджов, Ана-Мария Янакиева и Иван Тишев, се включиха в самодейността на просветителния уебсайт " Уча.се ", като озвучиха видео уроци за учениците.

По този метод те желаят да покажат, че ученето може да бъде занимателно и прелестно, стига да избереш верния метод, по който да усвоиш образователния материал, което е и измежду главните цели на платформата " Уча.се ". Уроците ще са налични в платформата през септември.

 Снимка 303780

Главният воин в сериала - Мино Караджов към този момент е озвучил урок по биология за 9 клас, а Ана-Мария Янакиева, която почитателите познават като Блага, се впуска в изследване на " Теория на еволюцията ". В плана на " Уча.се " ще се включи и любимецът на всички тийнейджърки - Иван Тишев.

 Снимка 307112

 Снимка 310161

На 6-ти септември феновете на сериала ще могат още веднъж да гледат своите обичани герои във Vbox7. Новият сезон, който носи загадъчното име " Смяна на местата ", дава обещание непредвидени обрати и двойна доза смях.

 Снимка 310159

Другата двойка в новия сезон - Беатрис и Дидо

Героите от " Не по този начин, брат! " ще бъдат специфични посетители в зоната на Vbox7.com по време на Aniventure Comic Con на 10 септември. Там почитателите ще могат да се срещнат с Мино Караджов, Ана-Мария Янакиева и Надежда Петрова.

 Снимка 310160

Oсвен подписи и фотоси обичаните звезди на младежите дават обещание извънредна информация за новия сезон, до която ще имат достъп единствено присъстващите.

 Снимка 278849

До момента " Не по този начин, брат! " има над 21 милиона гледания в онлайн платформите, като при започване на лятото сграбчи наградата за най-хубав уеб сериал от влиятелния интернационален фестивал Mediamixx в Солун.

сн.: Nova
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР