В навечерието на първия учебен ден, АБВ Поща е помислила

...
В навечерието на първия учебен ден, АБВ Поща е помислила
Коментари Харесай

АБВ Поща дава съвети на учениците за първата им електронна поща

В навечерието на първия образователен ден, АБВ Поща е помислила за учениците и е подготвена с забавно и потребно предложение за тези от тях, които към момента не употребяват е-поща. Най-новото видео от поредицата „ АБВ Съвети “ е отдадено на това защо могат да употребяват първия си имейл. Видеото е част от целогодишната акция за сигурност в онлайн пространството на АБВ Поща – „ АБВ Съвети “ и изяснява по кое време можем да създадем първа поща и какви могат да бъдат нейните приложения през днешния ден, когато технологиите и връзките заемат все по-голяма част от живота ни.

За учениците е значимо да знаят, че с цел да създадат своята поща, те би трябвало да имат навършени 14 години, както и да получат единодушието на родител или аставник. Ако към момента не са навършили тази възраст, техният имейл би трябвало да бъде основан от родител или аставник. Освен да употребяват пощата си за образователни цели, младежите могат да поддържат връзка посредством мейли с други свои връстници, а в бъдеще пощата ще им послужи, когато стартират да търсят първа работа.

Още за изгодите от електронната поща, можете да научите във видеото

В рамките на самодейността „ АБВ Съвети “ всеки месец в своя блог екипът на АБВ Поща показва по един видео клип с съответен настоящ проблем, с който постоянно се сблъскват онлайн потребителите. Сред тематиките, които „ АБВ Съвети “ показа до в този момент, са по какъв начин да ограничим спама, по какъв начин да се предпазим от фишинг офанзиви, сигурността в интернет и други.

АБВ Поща е бърза, лесна и комфортна, за потребление, сигурна на всички места и когато и да е. Възможностите на платформата са съобразени с последните трендове в потребителските привички и желания, а мобилното приложение дава достъп на потребителите до електронната им преписка, на всички места през целия ден.

Потребителите могат да наблюдават видеата от поредицата ”АБВ Съвети ” в блога на АБВ Поща .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР