В навечерието на първия учебен ден 15-ти септември, кметът на

...
В навечерието на първия учебен ден 15-ти септември, кметът на
Коментари Харесай

Кметът Спартански поздрави в аванс ученици, учители и родители за първия учебен ден

В навечерието на първия образователен ден 15-ти септември, кметът на Плевен Георг Спартански насочи привет към всички възпитаници, преподаватели и родители по случай един от емблематичните дни, съпътстващиживота на човечеството от епохи - първият образователен ден:

" Утрешният ден има изключително място в българския календар на събитията. По отколешна традиция десетки хиляди деца и младежи прекрачват прага на класните стаи.

15-ти септември е ден на цветя, усмивки и въодушевление - измежду родители, възпитаници и учители. Пожелавам на всички сполучлива образователна година! Който се учи, той ще сполучи!!!

Деца и младежи, бъдете стимулирани и сполучливи, с цел да радвате родителите си и с цел да сте потребни на себе си!

Учители, без значение от всичко - устоявайте в нелеките времена на рецесии от всевъзможен темперамент - енергийни, финансови, здравни и политически. Уважението и признателността на хората вие ги имате, тъй като неведнъж сте потвърдили, че знаете и можете!

Родители, приемете пожеланията ми за здраве и триумф - за вас и вашите деца, те са най-ценното, което всички имаме! Благодаря ви за положените неуморни грижи, с цел да порастват децата ви умни и образовани!

Накрая, сърдечни благодарности на всички шефове на учебни заведения, които ме поканиха да стана част от техния празник на следващия ден!

Високо оценявам вашия жест!

Моля, приемете моите извинения, че няма да уважа тези предложения - смятам, че на следващия ден е Ден на учителя, на образованието, на учебното заведение, на учениците и техните родители, а не ден за на ниска цена, персонален и партиен избирателен политически популизъм.

Ще бъда с вас духом, ще се веселя с вас и ще ви притискам палци!

На добър час, другари!

Георг Спартански, кмет на Община Плевен ".
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР