В навечерието на паметния за абитуриентите 24 май, когато всеки

...
В навечерието на паметния за абитуриентите 24 май, когато всеки
Коментари Харесай

Абитуриентки харчат здраво за красота

В навечерието на паметния за зрелостниците 24 май, когато всеки един се усеща несравним и най-красив, когато тоалетите са от дълго време готови до най-малкия подробност и единствено чакат да бъдат облечени, обръщаме внимание на различен доста значителен подробност – лицето.

Последните години прави усещане, че се залитна доста в посока основаването на визия, която е по-вървежна за поп-фолк певица, в сравнение с за девойка, която приключва приблизително обучение. Доста изкуствени неща се натрупаха върху младите и по природа красиви същества: маникюр с дължина такава, че всеки орел би му завидял, а всеки художник би нарисувал картина единствено върху единия нокът. Устни, които нямат нищо общо като размер с лицето или пък мигли като метли.

Много тъкмо изложение на „ модерната визия “ дава в едно скорошно изявление за „ Телеграф “ най-бургаската певица - Тони Димитрова. На въпроса: „ Краси ли скромността индивида през днешния ден, тя дава отговор: „ Вече и аз не знам какво го краси човек - чифт устни като юрдечка, нокти като змей, гьобекът и неграмотността. Явно имаме разнообразни критерии! И скромността е равна на будалък! Простащината и евтините ментета са на мода! Ми аз съм си цялостно ретро, безнадеждно! “.

За грижата за хубостта, за желанията и потребностите преди заветния ден на бала беседваме с бургазлийката Венелина Георгиева, специалист по хубост.„ Покрай пандемията и носенето на маски модата на джуките малко отмина, в този момент по-скоро акцентът пада на очите и по-точно на миглите - удължение и втвърдяване. Като цяло стартира и да се постанова и по-естествената визия.

Заради маските, а и освен, а и поради храната, която избират, младежите, в това число и зрелостниците, имат проблеми по кожата - маскакне, както и белези постакне. Освен удължение и сформиране на мигли се търси главното разчистване на кожата, само че с по-щадящи способи като водно дермабразио, киселини, лазерен карбонов пилинг и процедурите за тяло - стягащи и отслабващи “, разяснява тя.

Георгиева изясни, че водното дермабразио е неинвазивна ресърфейсинг терапия за лице. Hydrafacial е хидратираща процедура, която по едно и също време комбинира разчистване, ексфолиране, екстракция, хидратация и антиоксидантна отбрана, което способства за здрав и хубав загар на кожата.

Процедурата има за цел да в профил освен повърхностното замърсяване от мъртви кафези, само че и да освободи порите от вътрешни и външни замърсители, като прахуляк, макиажни артикули, фактор за отбрана от слънце и органични натрупвания. Цената на една такава процедура обаче по никакъв начин не е дребна – тя е сред 100 и 150 лева В взаимозависимост от положението на кожата и се прави 1 или 2 пъти месечно.

Уголемяване на устните с хиалуронови филъри е най-предпочитаната естетична процедура измежду младите девойки около абитуриентските балове, разясняват в народен мащаб водещи пластични хирурзи у нас. Но за Бургас това не е всеобща процедура, твърди Венелина Георгиева.

Младите госпожици, застанали на прага на действителния живот търсят още Brow Henna – това е боядисването на вежди с къна, познато още като биотатуаж на вежди. За разлика от обичайното боядисване на веждите с багра, тук се употребява къна – изцяло естествен артикул, който има свойството да възвръща и подтиква растежа на личния косъм. Освен това резултатът от процедурата е по-траен.

Със или без скъпи процедури, младежите тази година ще получат своя същински празник. Важното е да му се насладят рационално.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР