В навечерието на новия сезон в Англия Евертън ще се

...
В навечерието на новия сезон в Англия Евертън ще се
Коментари Харесай

На Острова може да падне нов трансферен рекорд

В навечерието на новия сезон в Англия Евертън ще се опита да притегли Ричарлисон от Уотфорд, като даже е подготвен да счупи трансферния си връх за входящ трансфер, плащайки 50 млн. паунда, твърди Daily Mail. До момента клубът от Ливърпул е броил най-вече за Гилфи Сигурдсон - 45 млн. паунда.

Ричарлисон е единствено на 21 години, само че направи доста мощна дебютна акция в Англия, с което разумно притегли вниманието и на доста по-силни клубове от Евертън. Засега обаче никой не е подхванал нищо съответно.

Евентуални договаряния сред “карамелите” и “стършелите” надали ще протекат безпрепятствено, тъй като в Уотфорд са ядосани, откакто от Евертън им отмъкнаха мениджъра Марко Силва. Интересното е, че сега в Английската футболна асоциация има подадена тъжба от Уотфорд против Евертън за нерегламентирани договаряния с въпросния ментор.

Ако въпреки всичко от “Викъридж Роуд” склонят на споменаваните 50 млн. паунда, те ще са на огромна облага, тъй като заплатиха 11,5 млн. паунда за Ричарлисон преди година.

d
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР