В навечерието на Нова година купонджия в Маунтин Брук, Алабама,

...
В навечерието на Нова година купонджия в Маунтин Брук, Алабама,
Коментари Харесай

Не опитвайте това у дома: Мъж се заклещи в голяма ваза на парти

В навечерието на Нова година купонджия в Маунтин Брук, Алабама, се заклещи в гигантска декоративна ваза, предизвиквайки доста насмешки в интернет. Видеото, показващо този „ трик “, събра милиони гледания в X (Twitter).

Според видеозапис, оповестен в обществените медии от свидетел на име " Casual Thursday ", несполучливата каскада се е случила, откакто купонджия на име Конър Паджет се е опитал да се покатери в огромна декоративна урна.

На фрагментите се вижда по какъв начин облечен в пуловер мъж натъпква тялото си в резервоар, тъй че да се виждат единствено главата и ръцете му.

„ Няма да можете да излезете “, извика един фен.

Прогнозата му се оказа вярна. Всички опити на Паджет да излезе от вазата бяха несполучливи и той ставаше все по-тъжен, до момента в който хората му предлагаха способи да избяга.

„ Първоначално той се смееше, само че после започва да се разстройва. Жените се пробват да го утешат. Говори се за опит за строшаване на изборната урна “, написа Casual Thurday в обновения си пост.
 Човек, забит във ваза, ваза, урна, трик, трик, забит в урна, ваза беше счупена, скъпа ваза, любознание, празненство, обществени мрежи Вазата е счупена благодарение на чук, домашно длето и отвертка Снимка: X (Twitter)
Очевидец написа в следваща обява, че след това домакинът изпратил собствен другар да вземе чук. В резултат на това Паджет излезе от своя „ порцеланов затвор “ благодарение на чук, домашно длето и отвертка. Мъжът бил избавен, а потребителите в обществените мрежи започнаха да се майтапят със обстановката, в която се намира.

„ Мислех, че ще живее в тази ваза цялостен живот, като рак аскет “, „ Мислех, че се схваща от единствено себе си, само че: не опитвайте това вкъщи “, пишат коментатори.

Според посетители на празненството и консуматори на обществените медии подмяната на урната може да коства сред 500 и 3000 $.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР