В навечерието на Нова година Кубрат Пулев си призна -

...
В навечерието на Нова година Кубрат Пулев си призна -
Коментари Харесай

"Само любовта боли така": Андреа си взе сбогом с Кубрат Пулев по драматичен начин

В навечерието на Нова година Кубрат Пулев си призна - не просто има жена до себе си, само че двамата към този момент са горди родители на дребната Христина, която той разказа като любовта на живота си. Дъщеря му била с черна коса и черни очи, а боксьорът мъчно намираше думи, с цел да опише щастието си.

Междувременно Андреа резервира безмълвие - нещо, прекомерно нетипично за нея в такива обстановки. Така да вземем за пример, когато стана ясно от друго изявление, че Кубрат е привързан, тя разгласява видео с нейна остаряла ария, чиято съществена визия е тяхна обща фотография:

Виж още: Честит силикон! Венетка от " Ергенът " се снабди с големи гърди, гони Джулката по обиколка 

Да, само че Андреа не беше реагирала във връзка признанието за детето на някогашния си. Е, направи го. И то по много гръмък метод:

Видеото е качено в нейния профил, а песента на декор е " Only Love Can Hurt Like This " на Палома Фейт. Преводът е явен - " Само любовта боли по този метод ". Под видеото тя е написал " довиждане ", а текстът на самата ария надали би оставила който и да е било безразличен.

Именно Андреа беше тази, която разгласи края на връзката им преди години. Тогава тя показа същински тежки елементи от връзката им, която в последните години се е била трансформирала в токсична. 

Виж още: С нова силиконка на разположение: Какво се случва с Боби и Никита от Big Brother и за какво се разделиха? 

Андреа показа за изневери от страна на Кобрата, както и за последвали мисли за самоубийство от нейна страна. 

След видеото нагоре почитателите на Андреа застанаха на нейна страна и я посъветваха да го не помни, изтрие от живота си и да не се унижава по този метод. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР