В навечерието на най-българския празник 24 май, кметът на Община

...
В навечерието на най-българския празник 24 май, кметът на Община
Коментари Харесай

В навечерието на 24 май Община „Марица“ подпомогна 14 абитуриенти-сираци

В навечерието на най-българския празник 24 май, кметът на Община „ Марица “ Димитър Иванов връчи обичайните парични помощи на децата-сираци, които приключват учебно заведение през 2023 година
Прочетете още
Те получиха дарението на специфична гала в заседателната зала на общината, на която участва и заместник-кметът Анелия Симеонова.

Димитър Иванов посъветва зрелостниците да продължат образованието си и напомни остарялата българска мъдрост „ Който се учи, той ще сполучи “. Той пожела на всички сполучливо довеждане докрай, благополучна професионална реализация, както и в никакъв случай да не стопират да преследват фантазиите си.

„ Желая Ви да имате най-прекрасния абсолвентски бал, с неповторими прекарвания и незабравими мемоари “, обърна се кметът на община „ Марица “ към младежите.

Той акцентира, че те постоянно могат да разчитат на неговата поддръжка.

„ Ако имате потребност от подпомагане – знаете къде да ме намерите. Няма да пожаля сили и средства, с цел да Ви оказа помощ “, означи Димитър Иванов.

„ От сърце поисквам на всички Вас здраве и шанс! Успешен попътен вятър във вълнуващото корабоплаване на живота! “, обърна се към зрелостниците той.

Решението за отпущането на финансовата помощ бе гласувано с единогласие на сесия на Общински съвет „ Марица “.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР