В навечерието на мача реванш от Лигата на конференциите Андерлехт

...
В навечерието на мача реванш от Лигата на конференциите Андерлехт
Коментари Харесай

Откриха голям фенклуб на Лудогорец в Белгия

В навечерието на мача реванш от Лигата на конференциите Андерлехт - Лудогорец в Брюскел бе открит огромен фенклуб на 11-кратните първенци. Той ще носи името Белгия и ще включва последователите на " орлите " от всички краища на страната, както и от други европейски страни. 
 Лудогорец би трябвало да довърши Андерлехт в Белгия Лудогорец би трябвало да довърши Андерлехт в Белгия
Близо 80 индивида участваха на церемонията по откриването в сряда, която персонално почетоха ръководителят на борда на шефовете в Лудогорец Теменуга Газдова, президентът Александър Александров, изпълнителният шеф Ангел Петричев, спортният шеф Георги Караманджуков, както и техническият шеф Козмин Моци. Новият фенклуб наброява близо 600 индивида, като съвсем всички от тях ще участват на днешния реванш с Андерлехт на стадион " Лото Парк ".
 Шимунджа: Искам хладни мозъци и горещи сърца Шимунджа: Искам хладни мозъци и горещи сърца
" Ние сме с Лудогорец отдавна. Ходили сме на съвсем всички гостувания в Европа. Има доста българи в Белгия, които поддържат тима. Над 1200 индивида ще бъдем на мача реванш с Андерлехт ", сподели ръководителя на фенклуба Шехсин Ахмед.

На откриването на фенклуба участва и завеждащият консулската работа към посолството ни в Брюксел Малин Месалски. " Знам какво значи Лудогорец за всички вас в Брюксел. Общуваме последните години, виждаме се. Бях чувал на думи, само че не бях идвал тук. Наистина съм впечатлен ", съобщи изпълнителният шеф на отбора Ангел Петричев.
 Недялков: Лудогорец е с огромни качества и кадърен да отговори на всеки един съперник Недялков: Лудогорец е с огромни качества и кадърен да отговори на всеки един съперник
Спортният шеф на Лудогорец Георги Караманджуков даде обещание, че ще подари своя финален златен орден от Суперкупата на България, дружно с тези на Ангел Петричев, Александър Александров и Козмин Моци, на децата, които участваха на учредяването на фенклуба.

" Това, което ни накарахте да почувстваме и да усетим, е, че българите и българското го има и са задружни, и се поддържаме ", добави президентът на отбора Александър Александров. 
 Ангел Петричев: Очаква ни тежък мач, отиваме на борба Ангел Петричев: Очаква ни тежък мач, отиваме на борба
" Дано на следващия ден (б.а. днес), след мача, честваме дружно ", сподели Моци.

Организаторите акцентираха, че имат упоритост да основат футболна школа Лудогорец в Белгия, а също така първото мероприятие ще бъде проведен шампионат сред представители на другите градове. Най-много почитатели на Лудогорец има в Брюксел, Гент, Генк и Антверпен.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР