В навечерието на коледните празници Студентски съвет на Софийски университет

...
В навечерието на коледните празници Студентски съвет на Софийски университет
Коментари Харесай

Студенти подкрепят Българската коледа с книжен базар

В навечерието на коледните празници Студентски съвет на Софийски университет " Св. Климент Охридски " организира Благотворителен хартиен базар " Купи книга - подари вяра " като събраните средства ще бъдат дарени на “Българската Коледа ”.

В неделния ден, 11 декември, от 11:00 до 17:00 часа в Централно предверие на СУ " Св. Климент Охридски " всеки ще има опция да донесете своите към този момент прочетени книги, както и да закупи нови такива. Книгите ще се продават на алегорични цени от 5 и 10 лв..

Организаторите от Студентския съвет означават, че книги ще се одобряват през целия ден, като няма ограничаване на жанровете или езиците, на които са написани.

Събитието е част от поредицата начинания на студентите от Алма матер, които още веднъж одобряват идеята да вдъхнат нов живот на книги с благотворителна идея - “Българската Коледа ”.  През пролетта на тази година младежите на Софийския университет съумяха да съберат общо 31 659,73 лева за Украйна в границите на две издания на събитието " Купи книга в помощ за Украйна ".

Както тогава, по този начин и в този момент по време на самодейността вратите на Софийския университет са необятно отворени, а зад тях купища книги чакат нов собственик. Всеки искащ да помогне има опцията да подари свои книги, които " да намерят нов дом ", или да си закупи книга на алегорична цена.

Повече за събитието може да видите във.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР