В навечерието на Коледа винаги е вълнуващо да отворите малката

...
В навечерието на Коледа винаги е вълнуващо да отворите малката
Коментари Харесай

Хората едва сега осъзнават защо вкусът на шоколада от адвентния календар е различен

В навечерието на Коледа постоянно е вълнуващо да отворите дребната малка врата на вашия адвент календар всяка заран и да се почерпите с малко шоколадово лакомство - и има причина усетът им е друг от елементарните шоколадови бонбони.

Малкото утринно сладко прелъщение постоянно се харесва, без значение на каква възраст сте. С голям избор от разнообразни календари, от които да избирате, това е занимателен метод да се насладите на празничния дух и да започнете противоположното преброяване до Коледа - даже в случай че би трябвало да прекарате цели пет минути, пробвайки се да го извадите от дребната пластмасова форма.

Въпреки това, може би се чудите дали единствено вашето въображение ви кара да мислите, че усетът на шоколада от адвентния календар е друг от елементарния шоколадов блок, само че в действителност е правилно. Различно е и не полудяваш. Съставките на шоколада са малко по-различни от твърдата форма на блокче и ние също го възприемаме като по-добро, тъй като се любуваме на момента повече.

Ако играете по разпоредбите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР