В навечерието на Коледа специална празнична онлайн среща с някои

...
В навечерието на Коледа специална празнична онлайн среща с някои
Коментари Харесай

Vbox7.com среща онлайн звездите на България с фенове

В навечерието на Коледа специфична празнична онлайн среща с някои от най-големите родни уеб любимци ще зарадва почитателите на онлайн сериалите и поредиците у нас. От през днешния ден до 21 декември във Фейсбук страницата на Vbox7.com посредством live чат потребителите ще могат да се срещнат с някои от най-големите звезди на 7Talents – героите от уеб сериалите „ Не по този начин, брат! “, „ Апартамент 404 “, „ Следвай ме “, както и от поредиците #Eva, Natali’s beauty, „ Секс лафче “, „ Хейт машина “ и „ Сладки свалки “.

Още през днешния ден в 19:00 часа във Фейсбук страницата на Vbox7.com почитателите ще могат да видят „ онлайн “ Надя Петрова от „ Не по този начин, брат! “, Натали от Natali’s beauty, както и Дани Петканов, който потребителите познават от „ А на бас! “ и „ Сладки свалки “. По време на онлайн срещата, лицата на уеб продукциите, ще дават отговор на въпроси от своите почитатели, както и ще опишат повече за себе си и своите превъплъщения в плановете на 7Talents. За най-активните почитатели ще има и специфични награди.

Втората коледна онлайн среща е на 14 декември с Мона от „ Секс лафче “, Михаела Велкова от „ Не по този начин, брат! “ и Илиян Илиев от „ Следвай ме “. Следващите, които ще дават отговор на въпросите на почитателите на 19 декември, са Иван Тишев от „ Не по този начин, брат! “, Марио Михайлов от „ Следвай ме “ и Ева Георгиева от #EVA. Онлайн срещите завършват на 21 декември с присъединяване на Ванеса Георгиева от „ Апартамент 404 “, Мино Караджов от „ Не по този начин, брат! “, Дойчин Трендафилов, прочут от „ Апартамент 404 “, който неотдавна има и собствен канал – „ Хейт машина “.

Следете Фейсбук страницата на Vbox7.com и не пропускайте опцията да станете част от специфичната поредност от онлайн срещи с някои от най-обичаните български уеб звезди.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР