В навечерието на Коледа продължаваме да ви срещаме с децата,

...
В навечерието на Коледа продължаваме да ви срещаме с децата,
Коментари Харесай

"Българската Коледа": 7-годишната Микаела мечтае да порасне като връстниците си

В навечерието на Коледа продължаваме да ви срещаме с децата, подкрепени от " Българската Коледа ". Днес описваме за 7-годишната Микаела, която мечтае да порасне като връстниците си.

Микаела ще ви посрещне топло, ще се усмихне и ще ви прегърне. Но зад усмивката се крият компликациите, почнали още при раждането й.

„ Така и не навакса на килограми, имаше компликации с храненето, всички неща се развиваха с доста по-бавни темпове, в сравнение с при всяко дете. Като майка и на друго дете - виждах всички проблеми, които съпътстваха. Така се стартира вървене по лечебни заведения, проби, резултати – отменяне на диагноза след диагноза и нямаше резултат години наред “, споделя Майката на Микаела – Милена Паунова.

Поставят й диагноза недостиг на растежен хормон. И макар че е първокласничка, на растеж е колкото 4-годишна.

„ Имали сме обстановки, в които дечицата не желаят да играят с нея, тъй като й споделят, че тя е бебе. Те я пренебрегват “, споделя още майката.

От тази година " Българската коледа " финансира лекуването, само че фамилията има потребност от още средства за скъпоструваща терапия.

„ Мечтая си хората да се приемем, каквито сме. България има доста лъчезарни хора, доста положителни. Мечтая си положителното да доминира, да се разбираме, поддържаме и разбираме оттатък външния тип “, споделя майката на Микаела.

Микаела фантазията да е наедно със своите връстници.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР