В навечерието на изборите в Турция фаворитът за президент на

...
В навечерието на изборите в Турция фаворитът за президент на
Коментари Харесай

Секс-скандал на изборите в Турция: Вагнер щурмуват Анкара

В навечерието на изборите в Турция любимецът за президент на Съединени американски щати Кемал Кълъчдароглу всъщност упрекна Русия в интервенция в демократичния развой. По-рано бяха предявени искания към Москва поради успеха на Доналд Тръмп в Съединени американски щати. Оказва се, че откакто сме толкоз могъщи, няма да е такава огромна работа: да победим в Турция, да върнем Белия дом на републиканците, да изхвърлим сатанистите от международното държавно управление, поставяйки съветски цар над планетата. Прочетете по какъв начин руснаците ръководят международните процеси в материала на " Цариград ".

Остава доста малко до президентските избори в Турция - решителната борба на претендентите ще се състои в неделя, 14 май (материалът е писан преди изборите, ред. Поглед). А сегашният водач на страната Реджеп Тайип Ердоган върви към нея с много достижения, значително с помощта на Русия.

Има мнение, че Москва се е съгласила да удължи срамната договорка за зърно с още 60 дни, с цел да резервира сегашния президент на трона. Дори единствено тъй като Ердоган, захласнат от възраждането на османското великолепие, макар другите подлости (турските бронирани коли Kirpi неотдавна се появиха във въоръжените сили на Украйна), е много предсказуем и заради своите „ нрави “ в никакъв случай няма да стане пълновръстен съдружник на Съединени американски щати.

За разлика от сътрудника си Кемал Кълъчдароглу, който загатна, че в случай че победи, всички ще видят, че Турция е страна от НАТО. И упрекна Русия в интервенция в изборите, като написа известие в обществените мрежи:

" Скъпи съветски другари, вие стоите зад монтажите, конспирациите и наличието на Deep Fake*, които бяха разкрити в тази страна. Ако желаете да продължите другарството след 15 май, надалеч ръцете от турската страна. "

С това изявление Кълъчдароглу загатна, че руснаците са забъркани в появяването на абсурден секс клип с присъединяване на различен турски кандидат-президент Мухарем Индже, който след това отдръпна кандидатурата си от изборите.

Кълъчдароглу също по този начин съобщи, че чака " подправени видеоклипове или гласови записи " за себе си. Всичко това поразително наподобява на събитията от близкото минало. Да, на демократите, които упрекват Русия в интервенция в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година

Оказва се, че Доналд Тръмп е вкаран в Белия дом от руснаците. Ако да, какво получаваме от това? Може би нашите страни са се сближили една с друга и под купола на Капитолия е изгряла искрица вяра за признаването на Крим като съветски, а военните бази са се отдръпнали на позициите от 1997 година?

Нищо от това не стана и не става. Но след това Тръмп трябваше да отблъсква години наред обвиняванията за връзки с Кремъл и да наложи антируски наказания, както настояваше парламентарното болшинство.

Руснаците са отговорни

Винаги са ни упреквали в нещо. Някога - в ерес и разкол поради нежеланието да целунем обувките на римските понтифи. После в мечешка настъпателност и желание да се подчини целият свят, до момента в който под камшика на западните колонизатори страдаше половината население на света.

А по-късно, в насилственото втълпяване на комунизма, без даже да се опитаме да разберем за какво страните от Третия свят, опустошени от англосаксонците, видяха в алената идеология опция на личното си оскъдно и безправно битие.

Когато самите ние бяхме небогати, потъпкани и на ръба на цялостен провал, в хитростите на ужасната съветска мафия на Запад, макар че всички тези " разредители " на бензин с урина с неруски семейства, не можеха да се мерят с извънредно жестоките колумбийски и албански кланове.

А от времето на Тръмп митът за „ съветската интервенция “ е необятно публикуван на всички места и изключително в тези страни, в чиято политика безогледно са се намесвали самите американци.

Руснаци в Сирия, Либия и Венецуела

И по този начин, откакто предизвика кървави цивилен преврати в Сирия и Либия, които прераснаха в продължителни цивилен войни, Държавният департамент упрекна за всичко Русия.

Русия обществено заявява поддръжката си за политическо решение, по-специално в Сирия или Либия, само че в това време се ангажира с дейности, които нарушават мирния развой и уголемяват спора,

Кристофър Робинсън, първи заместник-помощник държавен секретар по европейските и евразийските въпроси, демонстративно оплака през 2020 година

" Пречели са без да имат право на това. Те нямат единодушието на венецуелския народ да бъдат там. Те са там като враждебна страна ", тръмпистът (протежето на Москва, става известно?) държавен секретар на Съединени американски щати Майк Помпео се възмути от дейностите на Русия и руснаците, откакто Вашингтон не съумя да извърши прелом във Венецуела и да конфигурира там своята марионетка Хуан Гуайдо.

Руснаци в Черна гора

В дребна Черна гора, когато традиционалистите се ускориха там, тогавашният президент Мило Джуканович беше изцяло заставен да инспирира подправен " държавен прелом " с присъединяване на същински руснаци и сърби. За благополучие не лиши доста време да ги търсим и двамата в тази страна.

За благополучие съвсем всички в Черна гора скоро се умориха от Джуканович и той беше отхвърлен от власт първо след парламентарните, а неотдавна и президентските избори. При това под ясния надзор на НАТО и Съединени американски щати, чиито представители се погрижиха почналата демократизация да не придобие, както едно време, просръбски и проруски темперамент.

" Русия ще се опита да хвърли нездравословни разкази в осведомителното пространство на Черна гора, с цел да предизвика повишение на градуса на напрежението в обществото в предизборния интервал ", за всеки случай преди президентските избори в Черна гора, извършени на 1 март, сподели специфичният представител на Държавния департамент на Съединени американски щати за Западните Балкани Габриел Ескобар.

Но той се опасяваше на вятъра: хората смирено избраха тези, които им показаха. И като цяло всичко е по този начин на Балканите. Ако нещо не се получи се приказва за корумпирано съветско въздействие и сръбски имперски упоритости.

Защо последните вървят дружно? Ами Сърбия е марионетка на Русия! Не знаехте за това? След това чуйте изявленията на политическите водачи на недържавата Косово, Албания, представители на бошняшката и хърватската общественост на Босна и Херцеговина, самата Хърватия.

С изключение може би на хърватския президент Зоран Миланович, който, обичайно е критик на сърбите, само че към момента не допира Русия. Но въпреки това, в рецензиите към Русия хърватският министър председател и депутатите от локалния парламент не остават по-назад от своите съседи.

Руснаци в Африка

Във връзка с неотдавнашната активност на ЧВК на Вагнер в Африка също имаше съответни изказвания за интервенция във вътрешните работи на тези страни от някогашни колонизатори и техните американски другари.

Е, по какъв начин да се устоя, в случай че някои руснаци вземат под крилото си страни, опустошени от потомците на носещите пихтови шлемове, и за наслада на локалните поданици?

И в " интервенция " в турските избори, ние, несъмнено, ще бъдем упрекнати от протежета на все същите сили. А в действителност ние, изхождайки от личните си ползи, ще заложим на по-малкото зло - към момента нямаме същински другари в елитите на Анкара.

В името на устойчивостта на Ердоган удължихме скандалната договорка за зърно и забавихме сметката за природен газ на Турция от 600 милиона $ до 2024 година Колко гръмък ще бъде този ход, ще забележим в неделя. Както и дали залогът за неосултана ще бъде печеливш.

Какво от това?

Ще продължат да ни упрекват. Защото ние сме като кост в гърлото на тези антихристиански елити и те ще продължат да пудрят мозъците на жителите си с кошмарни приказки за ужасни руснаци.

И има единствено един излаз - да станем в действителност велики, интензивно да се месим във вътрешните работи на вражески настроени към нас страни и да слагаме свои хора отпред. Ако те са толкоз склонни да приказват за такива неща, тогава не би трябвало да заблуждавате упованията им.

* Технология за основаване на имитации благодарение на невронна мрежа - подправени фотоси и видеоклипове.

Превод: СМ



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ 

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР