В навечерието на градското дерби ПФК Ботев Пловдив обявява две

...
В навечерието на градското дерби ПФК Ботев Пловдив обявява две
Коментари Харесай

Ботев Пловдив става първият футболен клуб, приемащ биткойн плащания

В навечерието на градското дерби ПФК Ботев Пловдив афишира две основни нововъведения, подчертаващи упоритостите на клуба за бъдеще, изпълнено с нововъведения, подхранващи триумфи на терена.

Клубът разкрива своя. Новата платформа не е просто информативен портал, а модерното лице на клуба пред почитателите и международната футболна общественост.

Освен това, с днешната дата, тъкмо 15 години откакто Сатоши Накамото показа революционната биткойн технология за евтини, бързи, сигурни и безгранични разплащания, ПФК Ботев Пловдив дава опция на своите почитатели и необятната общност да употребяват биткойн в клубните почитател шопове, както и на кетъринг точките, ситуирани на централната естрада по време на мачове. Скоро тази алтернатива ще бъде налична и за закупуване на билети, както и в онлайн магазина на клуба. 

“Ентусиазирани сме от тази технология, която основава нови благоприятни условия и има капацитет да стане неизменима част от живота ни, както се случи и с интернет. ” показа президентът на клуба Антон Зингаревич.

 Като тласък за почитателите и биткойн общността в България, клубът предлага 10% отстъпка на всички артикули , закупени с биткойн през ноември. 

Ботев Пловдив осъществя новия план в партньорство с световния водач за приемане на биткойн заплащания - единственият платежен процесор в света, допускащ на онлайн търговци да одобряват заплащания с 0% такси. 

“Насърчаването на локалното приемане на биткойн беше главният ни фокус тази година. Виждайки нашия план с отворен код да работи за локалните общности, е извънредно удовлетворяващо. Ще продължаваме да поддържаме сходни трансформиращи инициативи ” показа Николас Дориер от BTCPayServer. 

Имплементацията на заплащанията се осъществя с техническата поддръжка от и биткойн ПОС терминалите на. 

Реализирайки тези нововъведения дружно с редица други просветителни и социално-отговорни начинания, най-старият футболен клуб в страната затвърждава позицията си на водач, насочен да модернизира и разпространява футболната игра. Отдадеността на клуба към напредъка дава обещание вълнуващи времена за почитателите, пловдивчани и за необятната футболна общественост.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР