В навечерието на гостуването на Ботев Пловдив отпадна единствената дилема

...
В навечерието на гостуването на Ботев Пловдив отпадна единствената дилема
Коментари Харесай

Разкритие: Ел Маестро няма да прави промени за Ботев

В навечерието на гостуването на Ботев Пловдив отпадна единствената алтернатива пред треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро.

Дербито на стадион „ Христо Ботев “ е в петък от 20:00 часа, като не беше ясно дали на върха на офанзивата сърбинът още веднъж ще заложи на Матиас Фаетон, или той ще бъде сменен от Майкъл Естрада.

Еквадорецът обаче продължава да лекува контузия и тренира самостоятелно, като ще пропусне втори следващ дуел. Припомняме, че той трябваше да стартира като титуляр против ЦСКА 1948, само че получи болежки на последната подготовка преди мача.

В същото време „ Блиц “ твърди, че Естрада е изискал среща с управителните фактори на „ Армията “.

„ Не е изключено, в случай че проблемите с акомодацията му продължат, той да си тръгне прибързано.

Просто наемът му от мексиканския Толука да бъде преустановен и през зимната пауза да напусне. Това са единствено разновидности. Всички се надяват Естрада да се разсъни и да стартира да вкарва голове “, разясняват източници на организацията.

В отсъствието на еквадорския нападател Нестор Ел Маестро няма да направи нито една смяна в стартовия си състав за гостуването на „ Колежа “ по отношение на успеха с 2:0 над ЦСКА 1948.

В последния кръг ЦСКА най-сетне изигра мощен дуел, което беше оценено и от почитатели и експерти.

На върха на офанзивата още веднъж ще си партнират голмайсторът Назон, който ще гони връх в кариерата си – попадение в пети следващ дуел, и Фаетон, към момента изпитващ проблеми с акомодацията.

Националът на Гваделупа не съумява да се отпуши с алената фланелка, само че пък е много потребен с пресиращите си дейности и динамичността, която донася в разиграването.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР