В навечерието на деня на българската просвета и култура и

...
В навечерието на деня на българската просвета и култура и
Коментари Харесай

Уникални бонус печалби и сензационни джакпоти тази неделя Тотото

В навечерието на деня на българската култура и просвета и славянската книжовност Български състезателен тотализатор е в цялостна подготвеност да изненада прелестно своите фенове.

За феновете на удобните пътешествия е готова спомагателна облага нов автомобил. Той ще бъде извоюван посредством чоп всред всички залози за играта " 6 от 49 ", направени за 40-я тираж.

Ярък акцент за всички участници в играта е обичайно огромният
джакпот, чиято планирана сума е 4 100 000 лв. . Още една опция за бонуси от тази игра е нейният Втори тото късмет, в който облагите тази неделя са до 130 000 лв. . Всички това демонстрира, че всеки залог за играта " 6 от 49 " носи на своя собственик три благоприятни условия за облаги.

Има с какво да се похвали и играта " 5 от 35 ". В 40-я тираж всеки
залог носи цели четири шанса за облаги. Те са разпределени в обичайните две тегления на печеливши комбинации и в нейният Втори тото късмет, където облагите доближават до 200 000 лв. . На 23 май всички залози ще вземат участие в чоп за 10 бонус облаги, всяка на стойност от 500 лв..

530 000 лв. е прогнозният
джакпот, който могат да сграбчват участниците в играта " 6 от 42 ". Тази приятна облага ще падне в ръцете на тези, които познаят композиция в неделния тираж.

Печалбите до 3 000 000 лв. в " 5 от 50 - Зодиак " са мотив да укрепне вярата, че шансът дава равни шансове на всички и е кадърен да колосални материални жестове.

Не пропускайте, че до 30 май имате опция да се включите и в акция за членовете на ТОТО Клуб - " Дай пет за шанс "., Събраните в интервала на промоционалната акция точки ще дават късмет за присъединяване и продобиване на 5 облаги по 2000 лева Допълнителни детайлности можете да откриете на action.toto.bg .

Българският Спортен Тотализатор отделя % от всеки
залог в поддръжка на родните спортни федерации, което ги подтиква да се развиват и да слагат нови върхове. Спорт тото - печелите Вие, печели и българския спорт!

Залози за 40-тия тираж се одобряват до 18:15 часа на 23 май в пунктовете на тотализатора, в комерсиалната мрежа обозначена със стикер " Спорт тото " или онлайн на toto.bg.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР