В навечерието на 8-ми март от пенсионерски клуб „Отдих“ отбелязаха

...
В навечерието на 8-ми март от пенсионерски клуб „Отдих“ отбелязаха
Коментари Харесай

Кметът на район “Западен“ поздрави дами от пенсионерски клуб по случай 8-ми март

В навечерието на 8-ми март от пенсионерски клуб „ Отдих “ означиха Деня на дамата. Специален посетител на празника бе кметът на регион „ Западен “ Димитър Колев, който зарадва дамите с цветя.

„ Радвам се, че съм тук измежду вас. Желая на всички дами да са здрави и доста щастливи. Благодаря ви, че сте мои другари и имам привилегията да споделям тези прелестни моменти с вас “, обърна се Димитър Колев към присъстващите.

Депутатът Иван Тотев също беше поканен, само че поради неотложни задължения не съумя да участва. Той въпреки всичко подслади тържеството за всички от пенсионерския клуб с няколко торти. Димитър Колев и Иван Тотев са положителни другари на хората от „ Отдих “ и са чести посетители на тържествата им.

По традиция Денят на дамата мина с доста музика и положително въодушевление. Днешният празник бе още по-весел за всички възрастни хора, защото те нямаха опция да се съберат предходната година поради пандемията от ковид. Накрая всички извиха дълго хоро и си дадоха обещание скоро още веднъж да се съберат.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР