В навечерието на 8 март девет екипа, преминали през обучителната

...
В навечерието на 8 март девет екипа, преминали през обучителната
Коментари Харесай

Четири проекта на жени предприемачи спечелиха първия Rinker Women Challenge

В навечерието на 8 март девет екипа, минали през обучителната стратегия по предприемачество Rinker Women Challege 1.0 – От дами за дами, проведена от Център „ Ринкър “ към Фондация BCause, с финансовата поддръжка на и , показаха своите бизнес хрумвания пред жури. Венцислав Савов - планов управител на специфичното годишно издание „ ЖЕНАТА Е ” на „ Мениджър “ взе присъединяване в журито и избора на спечелилите.

4 екипа на дами бизнесмени завоюваха награди в общ размер от 24 000 лева за осъществяване на своите бизнес хрумвания. Тази стратегия се организира за първа година, ползата бе огромен, а надпреварата - оспорвано през цялото време. Получихме 52 кандидатури. След първичната оценка поканихме 36 от тях за видео изявление, а 11 екипа избрахме за присъединяване в образованията.

В два уикенда (на живо) и вечерни занятия (онлайн) бизнесмените посещаваха лекции и извършения, усвоявайки бизнес познания и тактики, които да приложат на процедура. Екипите дискутираха своите хрумвания, опознаха се и станаха част от разрастващата се общественост на Център „ Ринкър “. За следващ път към екипа ни се причислиха като посетител лектори  Жюстин Томс, Елислав Георгиев, Георги Мерджанов и Николай Георгиев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР