В навечерието на 51-вия си рожден ден Дженифър Анистън демонстрира

...
В навечерието на 51-вия си рожден ден Дженифър Анистън демонстрира
Коментари Харесай

Дженифър Анистън - по-секси с всяка следваща година

В навечерието на 51-вия си рожден ден Дженифър Анистън показва страхотна форма на корицата на мартенския брой на списание Interview.
 Селена Гомес, Дженифър Анистън и необикновеното им другарство
Как се забавляват Селена Гомес и Дженифър Анистън

Звездни приятелки

В доста персонален диалог с колежката си и другарка Сандра Бълок, Дженифър Анистън приказва намерено за доста неща. Двете стартират изявлението шеговито, подпитвайки се с какво са облечени сега, като последователно минават към тематиката за това по какъв начин се зародило другарството им.

Сандра и Джен разясняват по какъв начин са се сприятелили на женитба, възмущавайки се от обстоятелството, че на въпросното събитие не е имало друго за пиянство, с изключение на уиски. Макар, че и двете девойки си падат повече по текилата, заради липса на друго, наложило се е да се напият с уиски.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jennifer Aniston (@jenniferaniston) на Фев 11, 2020 в 1:11 PST

Точно това е повода и двете да нямат особена търпимост към тази алкохолна напитка до ден сегашен. Сандра и Дженифър неизбежно се заговарят и за нещо друго от предишното, което ги свързва. Именно фактът, че през 90-те и двете се излизали с артиста Тейт Донован.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Interview Magazine (@interviewmag) на Фев 11, 2020 в 9:09 PST

Момичетата разискват и холивудския стандарт и какъв брой мъчно ѝ било на Дженифър Анистън първоначално, когато се е преместила от Ню Йорк в Лос Анджелис, да свикне с жестоката конкуренция в кино промишлеността. Въпреки това Джен е удовлетворена, че е станала част от някои дребни общности от дами, които са си оказвали поддръжка и са ѝ помогнали да се оправя с неуспехите. Както самата тя се показва, тъкмо това я е избавило по това време.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Interview Magazine (@interviewmag) на Фев 11, 2020 в 11:27 PST

На въпрос има ли нещо, което Дженифър Анистън към момента не е направила, а с неспокойствие чака, без значение дали е обвързвано с работата, или пък е на равнище духовно развиване, актрисата от " Приятели " дава отговор по следния метод:

" Първоначалната ми реакция беше да кажа всичко изброено. Това, което се виждам да върша, не е толкоз доста, а е по-скоро дребна картинка в мозъка ми, където слушам и виждам океана, слушам смях, виждам деца да тичат, слушам лед в чаша, чувствам аромат на храна, до момента в който се подготвя. Това е радостният кадър в главата ми. "

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от C H R I S M C M I L L A N (@mrchrismcmillan) на Фев 11, 2020 в 8:29 PST

Няма по какъв начин при този отговор да не ни направи усещане, че в щастливата картинка, която актрисата си показва, участват и деца. Въпреки двата ѝ брака досега, Дженифър Анистън няма деца, което може би с напредването на възрастта стартира от ден на ден да ѝ липсва.
 Дженифър Анистън на 51
Дженифър Анистън в 21 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР