В навечерието на 3-ти декемвриекипът и потребителите на Дом за

...
В навечерието на 3-ти декемвриекипът и потребителите на Дом за
Коментари Харесай

Потребителите на Дом за пълнолетни лица с физически увреждания и Защитено жилище за лица с физически увреждания- село Долно Драглище отбелязаха тържествено 3 декември

В навечерието на 3-ти декемвриекипът и потребителите на Дом за пълнолетни лица с физически увреждания и Защитено жилище за лица с физически увреждания- село Долно Драглище означиха Международния ден на хората с увреждания с празнична стратегия в своята трапезария.
Под надпис “Заслушай се! Вдигни очи! Подай ръка! Сбъдни една фантазия! ” празнуващите пяха, танцуваха, играха игри и влезнаха в ролята на надарени артисти.
Пред своите специфични гости- кмета на община Разлог- инж Венцислав Гърменов, представители на читалището в село Баня и други другари, Пенка Маркова извърши песента " Месечинко чакай ", а дружно с Константин Тодоров -
" Аз знам Българийо " и " Ермелио делио ".
Със особено написана авторска ария за хората с увреждания “Хората на Бог се молеха ” от Петър Джумайлиев поздрави всички присъстващи.
Потребителите на предпазеното жилище показаха още танц на песента " Чуй ме Дилмано ", сценка “Притча за благодарността и неблагодарността ” и сценка “За любовта, шанса и благосъстоянието ”, а всички дружно участваха и в смешна викторина.
По мотив утрешния празник, потребителите получиха доста изненади и поздравления. Част от тях бяха и музикалните дарове на женска и мъжка фолклорна група към НЧ ”Просвета ”- село Баня.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР