В навечерието на 22-та годишнина на Младежко ДПС и 29-та

...
В навечерието на 22-та годишнина на Младежко ДПС и 29-та
Коментари Харесай

Хасан Азис: Кърджали пише историята на ДПС

В навечерието на 22-та годишнина на Младежко Движение за права и свободи и 29-та годишнина от учредяването на Академичното сдружение на Движението за права и свободи мога да поздравя с творчеството, спокойствието и находчивостта младежите ни. Кърджали написа историята на Движение за права и свободи с провеждането на първата онлайн отчетно-изборна конференция.

Това написа кметът на града и зам.председател на партията инж. Хасан Азис на стената си във Facebook.

Ето целият пост на инж. Азис:

Движение за права и свободи е орисана да написа история освен в народен, а и в интернационален проект.

Днес се организира първата онлайн отчетно-изборна конференция на МДПС- Кърджали, както стана ясно е първата и за страната. В навечерието на 22-та годишнина на Младежко Движение за права и свободи и 29-та годишнина от учредяването на Академичното сдружение на Движението за права и свободи мога да поздравя с творчеството, спокойствието и находчивостта младежите ни.

Искам да благодаря за мощната оценка на Председателя на Младежко Движение за права и свободи - Илхан Кючук, който сподели, че Кърджали е столица на Движение за права и свободи. За да бъде реалност това би трябвало всеки ден всеки един от нас да работи за “Столицата на ДПС” - решително и екипно.

Кандидатурата за Председател на Областния съвет на МДПС- Кърджали бе единомислещо излъчена и по този начин гласувана.

Пожелавам на Байрам Байрам здраве, мъдрост и възторг! Вярвам, че младежката ни организация ще продължи интензивно своето развиване!

Пред младежите на Движение за права и свободи следва път - от младежката организация до огромната партия - ще разискват, ще дебатират, ще се съгласяват, ще търсят вярната преценка, ще спорят даже, само че ще се борят дружно за отбрана на държавността, за просперитета на Движение за права и свободи и България в европейски и международен мащаб!

Днес всеки един от нас би трябвало да осъзнае, че е исторически ден освен за младежката организация, а и за Движението за права и свободи в народен и европейски мащаб.

Защото няма друга политическа партия, която организира своите най-висши форми на ръководство он-лайн, употребявайки новите технологии.

Движение за права и свободи е единствената партия, която организира и общински конференции, а сега регионални и в границите на идващите два месеца ще се проведат и национални конференции на МДПС и Движение за права и свободи.

Днес в действителност пишем историята на Движението за права и свободи и на метода за осъществяване на партиен учредителен живот.

Това е неразривно обвързвано с грижата към нашите членове и симпатизанти. Като при организирането на нашите конференции и други прояви в нито един момент от началото на пандемията до в този момент не сме сложили в риск здравето и живота на хората. И това го прави единствено и само Движение за права и свободи към сегашния миг.

Живеем в динамично време и компликацията, пред която сме изправени сега единствено ще ни направи по-силни и по-обединени!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР