В националното законодателство липсва каквато и да е правна рамка,

...
В националното законодателство липсва каквато и да е правна рамка,
Коментари Харесай

Адвокат: България няма правна рамка за „Магнитски”

В националното законодателство липсва каквато и да е правна рамка, която да е продължение на глобите по американския закон „ Магнитски”. Така не може да бъде изработен прецизен асортимент на лицата, които да влязат в по този начин наречения „ черен списък” на обвързваните с уличените от Съединени американски щати за корупция.

Такова мнение изрази в ефира на юрист Адриан Боянов.

„ Ако не бъде изработен съответен асортимент по ясни критерии, ще се изпадне в неуместна обстановка на асоциирани лица. Там ще попаднат хора, които изрично не са взели участие в комерсиалните покупко-продажби на Пеевски и Божков”, съобщи Боянов.



Според него би трябвало на всички юридически лица, които под една или друга форма са свързани с Пеевски и Божков, да им се направи инспекция, да им се прегледат финансовите доклади и договорите.

„ Ако се откри нещо неправилно, тогава всички лица свързани с тази компания да влязат в някакъв „ черен списък”, счита Боянов.



Той показва, че е нужна задълбочена инспекция преди някой да бъде добавян в „ черния списък”.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Мъж прочита публикация във вестник: " Продавам мерцедес 600 за 5 $ ". Отива на адреса и вижда, че някаква жена в действителност продава Мерцедес 600 за 5… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЗа задачата той употребява независима камера, която е сложил до платформатаСред най-епичните създание на AMG е моторът M 113 K, суперчерджнът V8, който има статута на едно от най-хубавите творения на инженерите от Афалтербах.Израел има нов премиерВижте по какъв начин да си го приготвите:Уилям Браудър със особено изявление, в което разяснява и наложените наказания на страната ниГ-7 прикани също и други развити страни да се включат в усилиетоВижте кои са теЕто кои са те " Ако 70% от българите се имунизират, 3 пъти по-силна ще е отбраната ", счита математик на закрития COVID-щабТой е режисьор на няколко телевизионни сериала, измежду които е и " Шотландски войник " В събота той скочи в езерото Мичиган за 365-ти следващ денВодещият на „ Здравей, България “ беше отличен за висок професионализъмЕто какво е тоВижте на кого изискуем коледната традиция за накичване на елхаПирея, Ротердам, Антверпен, а може би скоро и Хамбург – Китай към този момент има дялове или терминали в 14 европейски пристанища. Какво цели тази агресия
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР