В национално предателство обвиниха депутатите от Възраждане службите у нас.

...
В национално предателство обвиниха депутатите от Възраждане службите у нас.
Коментари Харесай

В национално предателство обвиниха депутатите от "Възраждане" службите у нас

В национално изменничество упрекнаха депутатите от " Възраждане " службите у нас. В декларация от името на ПГ на партията Елена Гунчева отсече, че " Възраждане " упорства да бъдат разследвани министрите за контактите си и връзките си с непознати посолства.

И по- особено да се проверява кой, по кое време и за какво от министрите е ходил в американското, съветското, турското или което и да е друго посолство, кои са участвали на диалозите и кои са били тематиките и дали не се предавали държани секрети там.

" Настояваме да се проверява дали непознати посланици са оказвали влияние върху предопределение в българските служби, държавно управление и външната политика на България. Да се проверяват връзките на ръководещите с непознати фондации ", изиска още тя.

Повод за декларацията стана ареста и възбраната на водача на партията Костадин Костадинов за влизане за 10 години в Украйна. " ПГ на " Възраждане " с огромно безпокойствие регистрира обстоятелството, че държавното управление и службите цяла седмица мълчат по скандалния случай.

Лидерът на партията е арестуван от военни елементи, против него е ориентирано оръжие, като му е обяснено, че е ръководител на проруска партия и тази информация е получена от българските служби.

" Вчера от Политическа партия обявиха, че той може да е опасност за националната сигурност, опасност е, само че за националните предатели ", скочи Гунчева. По думите й е доста тревожно това, че българските служби могат да дават подправена информация на службите на страна, в която се води война с ясното схващане, че сходна информация може да стане причина за гибелта на български народен представител, а още по- неприятно е, в случай че задачата е да бъде дискредитиран и даже да бъде погубен.

" Тези дейности на украинските управляващи и това, че нашите служби са дали подправена информация заплашват националната сигурност. Възраждане упорства способените български служби, ДАНС, разузнаването да проверяват случая и да предстоят данни кой, къде, по кое време и по какъв начин е дал сходна подправена информация, че Костадинов е ръководител на пропуща партия ", настоя Гунчева.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР