В националния отбор на Аржентина Родриго Де Пол отговаря за

...
В националния отбор на Аржентина Родриго Де Пол отговаря за
Коментари Харесай

Меси с лична охрана в националния на Аржентина

В националния тим на Аржентина Родриго Де Пол дава отговор за сигурността на Лионел Меси. Преди няколко дни Аржентина победи в контрола Хондурас с 3:0, а Лео означи дубъл. В 39-ата минута халфът на противника Дейби Флорес връхлетя върху лицето на Меси и първият, който скочи да го отбрани, бе Де Пол. Реакцията му даде резултат - играчът на Хондурас получи жълт картон.

След мача той още веднъж се застъпи за Лео, откакто един от треньорите на Хондурас хвана ръката на Лео, макар че изглеждаше другарски надъхан. Но Де Пол отново се намеси и застана като стена сред Меси и треньора. Подкрепата на Де Пол не се ограничи с това, а продължи и в миксзоната.

" Когато Лео е ваш капитан, вие ще отидете да се биете за него ", съобщи халфът на Атлетико Мадрид.

Родриго постоянно е покрай Меси и в тренировките на аржентинския народен тим. И не стопира да го хвали при всяка опция.

„ Имаме допустимо най-хубавия капитан. За равнището му на футбол няма да приказвам, не си коства даже да се разисква. Като човек и наставник Лео няма с кого да се съпоставя. Когато той е в близост, всичко става по-лесно. Той обича да поддържа връзка със съотборниците си, да слуша музика, да играе на карти. Меси е в друго измерение, само че остава човек “, безапелационен е Де Пол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР