В Националната хокейна лига на САЩ и Канада вече се

...
В Националната хокейна лига на САЩ и Канада вече се
Коментари Харесай

От НХЛ може да довършат сезона в Северна Дакота?

В Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада към този момент се приготвят интензивно за възобновяване на сезона, който беше пресечен поради пандемията от ковид, съобщи комисар Гари Бетман. Първият кръг от плейофите в НХЛ трябваше да се играе през актуалната седмица. Двубоите в Лигата по хокей на лед в Северна Америка и целият локален спорт бяха спрени през март.

"Всички шампионати са съсредоточени върху идентични неща. Има много спекулации за бъдещето на НХЛ. Някои от тях споделят, че ще играем на неутрални терени в Северна Дакота. Намираме се в много сложна обстановка и не би трябвало да изключваме опцията за нито едно решение. Трябва да бъдем готови за всичко и ние сме готови. Ще подновим шампионата, когато ситуацията го разрешава. Проучваме разнообразни разновидности, здравето е над всичко останало ", разяснява Бетман пред CNN.

Обсъждат се разновидности за доиграване на шампионата в НХЛ пред празни зали. Възможно е актуалният сезон да завърши късно през лятото, до момента в който идната акция да стартира едвам в края на ноември 2020 година. Средната посещаемост на дуелите от НХЛ е 20 хиляди фенове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР