В настоящия казус – с убийството на Иван Владимиров, трябва

...
В настоящия казус – с убийството на Иван Владимиров, трябва
Коментари Харесай

Адвокат Полина Велчева: Трябва да се затегне режимът за придобиване на оръжие

В сегашния проблем – с убийството на Иван Владимиров, би трябвало да се изследва дали подадените сигнали са били неглижирани. Виждаме раздраната връзка сред полицията и прокуратурата.
Това разяснява пред БНР Полина Велчева, юрист по наказателни каузи, свързани с принуждение.
По публична информация има единствено един сигнал в прокуратурата, а в медиите излезе информация, че подадените сигнали са над 10, означи тя.

Преди няколко месеца в изявление пред национална медия Владимиров е споделил казуса си, подсети Велчева.
" Трябва да се разсъждава върху един въпрос – като гражданско общество също да подхващаме такива дейности. Иван Владимиров е имал самодейност да подаде подобен сигнал, само че въпреки това съседите не са подхванали. "

Разбрахме, че Иван Владимиров е имал терзания за своя живот, само че той е бил очевидец и на други проблеми със същия обвинен, посочи юрист Велчева.
Трябва да се затегне режимът на придобиване на оръжие, счита тя.

Междусъседският спор е душевен тормоз, само че доста хора го неглижират. Българското общество го счита за следващото счепкване сред двама съседи, акцентира още Полина Велчева. Според нея не е проблем да се съберат доказателства за това.

 

" В такива случаи множеството съседи са наясно с спора. "
" По закон има няколко разновидността – може да бъде наказан за неимуществени вреди, само че може би няма да е спирачката в тази ситуация. Може да се желае да се направи общо заседание, има механизми по какъв начин да се изведе едно лице от етажната благосъстоятелност. Това отключва една експанзия, има възмездие. Трябва да се преглеждат на доста плоскости другите проблеми. Иван Владимиров даже като психолог не е съумял да реши казуса по удобен метод ", разясни юристът.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР