В настоящия бурен крипто пазар, който се опитва да се

...
В настоящия бурен крипто пазар, който се опитва да се
Коментари Харесай

Добра инвестиция ли е Uniswap за предстоящия алткойн сезон?

В сегашния плевел крипто пазар, който се пробва да се възвърне от последните сривове, засегнали съществени криптовалути като Биткойн и Етериум, въпросът дали алткойни като Uniswap (UNI) си заслужава да бъдат прегледани, става все по-актуален.

Алткойн сезонът e интервал, в който различните криптовалути означават забележителен растеж, е предстоящ с неспокойствие от вложителите, които желаят да компенсират загубите, понесени по време на мечите трендове.

Текущо показване на Uniswap (UNI)

Uniswap (UNI) означи спад от 3.13% на цената си за последниде 24 часа, като все още на писане на публикацията се търгува на цена от $9.93, a за последната седмица се е намалил с над 13%. Въпреки тази меча наклонност, цената на UNI набъбна от над 6% за последния месец. С пазарна капитализация от $5.95 милиарда, UNI се подрежда на 17-то място в крипто класацията на CoinMarketCap.

Пазарна интензивност и ликвидност

При Uniswap се следи понижаване на комерсиалната интензивност, като размерът е понижен с почти 26% до $128.94 милиона през последните 24 часа. Въпреки това токенът има заключена обща стойност от $5.20 милиарда и съответствие пазарна капитализация/TVL от 1.14, което посочва здравословно равнище на ликвидност и пазарно присъединяване. Въпреки че UNI доближи най-високата си историческа стойност от $44.97 на 3 май 2021 година, от този момент тя е спаднала със 77.91% от този връх.

Ключови разработки и партньорства

Uniswap V2, показан през 2018 година, и Uniswap V3, стартиран през 2021 година, предложиха нови функционалности, ориентирани към възстановяване на успеваемостта на капитала и инфраструктурата. Протоколът разрешава на всеки да основава ликвидни пулове за двойки токени без нужда от инспекция на самоличността.

Uniswap си партнира със ZKSync, с цел да усили потенциала на транзакциите по веригата. Това съдействие разрешава на потребителите да правят продан на токени и да дават ликвидност на ZKSync посредством интерфейса на Uniswap.

Инвестирането в Uniswap (UNI) по време на алткойн сезона зависи от разнообразни фактори. Въпреки неотдавнашните съмнения в цената и размера на търговията, UNI има сериозна пазарна стойност и ликвидност, утвърждавайки се като значим състезател в DeFi пространството. Иновативните усъвършенствания на протокола като включването на ZKSync за повишение на успеваемостта на транзакциите, акцентират неговата еластичност и капацитет за напредък.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР